nostalgia ®
sila register untuk mendapatkan kepuasaan yang tiada tandingan...bersama nostalgia!!


Nostalgia Community 2009-2010 ®
 
HomeCalendarFAQRegisterLog in
Free Our Mind
Mari Bersama-sama Dalam Dalam Perjuangan Jihad Cyber
Free Our Mind Crew © 2009
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» org pro nak masuk
by just smile Thu Dec 13, 2012 12:42 pm

» How To hack Streamyx Account
by just smile Wed Dec 12, 2012 10:24 am

» IZ FIBER menyelesaikan masalah sembelit, berat badan dan perut buncit
by intan az Sat Jan 29, 2011 7:28 pm

» 5 Pantang Larang & 6 Syarat Pemakanan Elak Obesiti
by intan az Sat Jan 29, 2011 7:26 pm

» Del Toro: Hari Pertamaku di Nostalgia Community! Sila beri tunjuk ajar...huhu!
by Ran Del Toro Thu Nov 18, 2010 7:17 am

» Internet Paling Laju Di Dunia!-40GBps
by uosɹǝdpǝɹıdxǝ Sun Nov 14, 2010 10:48 pm

» mama jaapar is here nokss....
by Ran Del Toro Sat Sep 11, 2010 10:07 am

» Mari Berbalas Pantun
by unknow Sun Aug 08, 2010 11:06 pm

» SMS FREE (Untuk Celcom)
by unknow Sun Aug 08, 2010 10:24 pm

» mana sume org
by uosɹǝdpǝɹıdxǝ Sat Jul 10, 2010 5:05 pm

» Kalau terjumpa atau ternampak hantu, apa nak buat?
by noname Sun Apr 11, 2010 8:22 pm

» Berkumpul semula di Nostalgia...
by noname Sun Apr 11, 2010 8:19 pm

» Jin Takut Pada Minyak Wangi...??
by Laksamana Sunan Tue Mar 30, 2010 1:47 am

» Buzz That RapidShare Wait Limit
by mr. O Tue Mar 16, 2010 5:31 am

» salam 1 malaysia
by bridex Fri Mar 05, 2010 5:01 pm

» Duduk Lama Depan Komputer Boleh Bawa Maut.
by noname Mon Feb 08, 2010 11:22 pm

» diari korang
by Laksamana Sunan Sat Feb 06, 2010 11:40 pm

» Mozilla Firefox shortcut keys
by waja Tue Jan 19, 2010 11:33 am

» Cara2 mencantikan PC anda..
by Redline360 Wed Jan 13, 2010 10:35 pm

» Cara lajukan capaian internet
by Redline360 Wed Jan 13, 2010 10:35 pm

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 322 on Sun Jan 17, 2010 11:19 pm

Share | 
 

 Kalau terjumpa atau ternampak hantu, apa nak buat?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Laksamana Sunan
Moderator
Moderator


Posts : 714
Join date : 2009-09-27
Age : 29
Location : dalam jasad manusia

PostSubject: Kalau terjumpa atau ternampak hantu, apa nak buat?   Wed Dec 09, 2009 6:36 pm

kalau terjumpa hantu, apa korang nak buat?

katakan la time tgh jalan sorang2 di jalan yg sunyi (terpaksa), tetiba nampak la benda2 yg korang taknak nampak tu, hantu la.,.. apa korang nak buat?

dalam situasi begitu mungkin tak banyak idea dan korang akan lakukan perkara yg drastik biasanya...

apa pilihan korang...

1) Lari/pecut -pilihan popular
2) mengucap.. baca surah yassin.. -pilihan popular
3) bertenang dan tengok saja
4) calling2 membe puaka nostalgia untuk tgk sekali..
5) pergi bersalam salaman dgn hantu itu -ada ke yg berani?
6) sakat hantu tu balik
7) buat2 pengsan
8)menyamar jadi hantu jugak
9) menjerit - pilihan popular pengarah filem
10) buat2 tak nampak (tapi dlm hati sapa yg tahu)

_________________

MATI ITU PASTI.....HIDUP INSYAALLAH


Apabila hujan turun..
Melimpah lah air dari perbukitan
Aliran menujah ke batu
melekuk..
tanda waktu beralih
Seiring nyawa menghanyut usia
Sejalan nafas
melangkah ke hujung..


"....Awan..
Kalau dapat dicapai
maka saktilah hamba.."



Back to top Go down
Redline360
Helper
Helper


Posts : 119
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: Kalau terjumpa atau ternampak hantu, apa nak buat?   Thu Dec 10, 2009 1:48 pm

tanya la mana kedai 11-7 paling dekat, pastu leh ajak g minum kat kedai mamak pekena roti canai.. uishhh mesti org lain respek la, pasti terus ajak join mlm uptrend ke, lazor ke, cni ke, bayangkan lah berapa ramai nya antu yug adaooo perhhh kayo siot... nak ajak join one drop perfume bak kato sunan antu takut bau wangi...

_________________
Back to top Go down
[???]
Owner
Owner


Posts : 355
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Kalau terjumpa atau ternampak hantu, apa nak buat?   Fri Dec 11, 2009 12:18 pm

Redline360 wrote:
tanya la mana kedai 11-7 paling dekat, pastu leh ajak g minum kat kedai mamak pekena roti canai.. uishhh mesti org lain respek la, pasti terus ajak join mlm uptrend ke, lazor ke, cni ke, bayangkan lah berapa ramai nya antu yug adaooo perhhh kayo siot... nak ajak join one drop perfume bak kato sunan antu takut bau wangi...

wakakakakakakakk ada otak bisns gak brooo hahahaha.....hahahaha sempoi...aku nk cari
hantu tu join MLM aku ar hahahahahahha
Back to top Go down
Redline360
Helper
Helper


Posts : 119
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: Kalau terjumpa atau ternampak hantu, apa nak buat?   Fri Dec 11, 2009 2:45 pm

hhahahahahaha , cantik tu mie...

_________________
Back to top Go down
noname
Moderator
Moderator


Posts : 55
Join date : 2009-10-02

PostSubject: Re: Kalau terjumpa atau ternampak hantu, apa nak buat?   Sun Apr 11, 2010 8:22 pm

kalau aku..wat2 tak nampak jer..huhuhuhu...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kalau terjumpa atau ternampak hantu, apa nak buat?   Today at 2:00 am

Back to top Go down
 
Kalau terjumpa atau ternampak hantu, apa nak buat?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Dimana Tempat buat goodie bag di bekasi
» Marine additives : DIY dosing kalsium, magnesium, dan carbonate
» Batavia Aquatic Tank
» Cara membuat diy protein skimmer
» Memilih Dan Memberi pakan ikan hias laut

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
nostalgia ® :: Arena Celoteh :: Chitchat 24 Hours-
Jump to:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Free forum