nostalgia ®
sila register untuk mendapatkan kepuasaan yang tiada tandingan...bersama nostalgia!!


Nostalgia Community 2009-2010 ®
 
HomeCalendarFAQRegisterLog in
Free Our Mind
Mari Bersama-sama Dalam Dalam Perjuangan Jihad Cyber
Free Our Mind Crew © 2009
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» org pro nak masuk
by just smile Thu Dec 13, 2012 12:42 pm

» How To hack Streamyx Account
by just smile Wed Dec 12, 2012 10:24 am

» IZ FIBER menyelesaikan masalah sembelit, berat badan dan perut buncit
by intan az Sat Jan 29, 2011 7:28 pm

» 5 Pantang Larang & 6 Syarat Pemakanan Elak Obesiti
by intan az Sat Jan 29, 2011 7:26 pm

» Del Toro: Hari Pertamaku di Nostalgia Community! Sila beri tunjuk ajar...huhu!
by Ran Del Toro Thu Nov 18, 2010 7:17 am

» Internet Paling Laju Di Dunia!-40GBps
by uosɹǝdpǝɹıdxǝ Sun Nov 14, 2010 10:48 pm

» mama jaapar is here nokss....
by Ran Del Toro Sat Sep 11, 2010 10:07 am

» Mari Berbalas Pantun
by unknow Sun Aug 08, 2010 11:06 pm

» SMS FREE (Untuk Celcom)
by unknow Sun Aug 08, 2010 10:24 pm

» mana sume org
by uosɹǝdpǝɹıdxǝ Sat Jul 10, 2010 5:05 pm

» Kalau terjumpa atau ternampak hantu, apa nak buat?
by noname Sun Apr 11, 2010 8:22 pm

» Berkumpul semula di Nostalgia...
by noname Sun Apr 11, 2010 8:19 pm

» Jin Takut Pada Minyak Wangi...??
by Laksamana Sunan Tue Mar 30, 2010 1:47 am

» Buzz That RapidShare Wait Limit
by mr. O Tue Mar 16, 2010 5:31 am

» salam 1 malaysia
by bridex Fri Mar 05, 2010 5:01 pm

» Duduk Lama Depan Komputer Boleh Bawa Maut.
by noname Mon Feb 08, 2010 11:22 pm

» diari korang
by Laksamana Sunan Sat Feb 06, 2010 11:40 pm

» Mozilla Firefox shortcut keys
by waja Tue Jan 19, 2010 11:33 am

» Cara2 mencantikan PC anda..
by Redline360 Wed Jan 13, 2010 10:35 pm

» Cara lajukan capaian internet
by Redline360 Wed Jan 13, 2010 10:35 pm

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 322 on Sun Jan 17, 2010 11:19 pm

Share | 
 

 5 Hackers Terhebat Dunia

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Morpheus_d_vai
Helper
Helper


Posts : 169
Join date : 2009-10-09
Location : tepi divaider

PostSubject: 5 Hackers Terhebat Dunia   Sat Nov 21, 2009 8:18 pm

1)Jonathan James



James adalah seorang hackers muda yang berusia 16 tahun berasal dari Amerika dihukum kerana kesalahnnya didalam cunia cyber.Dia telah dihukum kerana telah menceroboh (hack) jabatan pertahanan Amerika.

Selain itu,James juga telah berjaya mencuri software NASA yang dianggarkan beharga $1.7 juta dollar AS. Akibat dari perbuatan James,NASA terpaksa untuk mematikan server dan sistemnya.

Akibatnya,James telah dihukum tidak boleh menyentuh komputer selama 10 tahun.James sekarang sudah berada dijalan yang benar dan telah diberi kepercayaan untuk handle sebuah perusahaan keamanan di dalam bidang komputer.

2.Adrian Lamo



Andrian merupakan seorang hackers yang telah menceroboh New York Times untuk mendapatkan info personal dan beberapa security number dan turut menceroboh Microsoft.

Akhirnya dia didenda $65.000 dollar US atas kesalahnnya.Tetapi sekarang dia telah menjadi pengacara di beberapa acara seminar yang dianjurkan.

3.Kevin Mitnick



Korang kenal ke dengan Kebin Mitnick nih?ok untuk pengetahuan semua,dia adalah leganda yang betul2 mantap antara hackers2 yang wujud kat dunia ni.

Antara perbuatan dan kesalahan yang telah dilakukan Kevin adalah :
-Menggunakan Los Angeles bus transfer system untuk mendapatkan maklumat.
-Dia juga telah berjaya mengaburi FBI atas setiap kesalahan yang dilakukannya.
-Kevin juga turut hack DEC system (Digital Equipment Corporation)untuk mendapatkan administrator positon dalam satu komputer IBM untuk berjudi.
-Bukan setakat sistem DEC yang dihack Kevin,dia juga dapat hacking Motorola, NEC, Nokia, Sun Microsystems,Fujitsu Siemens systems dan banyak lagi kelakuan dia yang luar biasa yang dilakukan Kevin.

Kevin telah ditangkap oleh FBI dengan bantuan Tsutomu Shimomura yang menjejaki (tracking)melalui rangkaian HP’ yang dibawa Kevin ketika itu.dia sudah insaf dan telah menjadi seorang penulis buku, konsultan security, dan pengacara.

4.Kevin Poulsen



Dikenali sebagai Dark Dante dan dia antara hackers yang berjaya hacking database FBI.Selain tu,dia jua telah berjaya menghack seluruh lines phone station kerana Memang kemahiran dia menghack phone lines.(hebat gila)

Dan kini dia telah menjadi senior editor di Wired News, dan berjaya menangkap 744 penyamaran sex melalui profile Myspace.

5.Robert Tappan Moris



Robert yang berasal dari Jerman telah menamakan komputernya sebagai FUCKUP (First Universal Cybernetic-Kinetic Ultra-Micro Programmer).Dia telah lama berkecipung didalam dunia hackers sejak tahun 1985-1988.

Dia telah berjaya hacking beberapa sistem militer AS dan turut menghack sebuah pusat tenaga nuklear AS pada zaman perang dingin dan hasil hackannya dijual ke KGB (Agen Rahsia Uni Soviet).

Pada tahun 1988,dia telah dikesan dan ditangkap.Menurut info,dia telah membakar tubuhnya sendiri, namun siapa tahu ini merupakan konspirasi tinggi antara US dan Soviet pada perang dingin itu.

_________________
TERUSKAN PERJUANGAN YANG BELUM SELESAI...

WHY NOT GET PAID TO LEAVE A COMMENT?--->youthsays
Back to top Go down
http://rajalawakjenaka.blogspot.com
[???]
Owner
Owner


Posts : 355
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Sun Nov 22, 2009 11:24 am

tq for the info..
seleps ini muka EDY akn jadi top 10
hackerrr
Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Sun Nov 22, 2009 1:32 pm

wahh, nice info.. mieru ngan edy boleh msuk list top 5 malaysia.

Jonathan james xsilap aku da mati tahun lepas. dia bunuh diri. membazir je bakat hacker ni..

Quote :
Kevin telah ditangkap oleh FBI dengan bantuan Tsutomu Shimomura yang
menjejaki (tracking)melalui rangkaian HP’ yang dibawa Kevin ketika
itu.dia sudah insaf dan telah menjadi seorang penulis buku, konsultan
security, dan pengacara.

Ni aku share filem tentang Tsutomu Shimomura tlg FBI tngkap Kevin nie..





sinopsis:
-Kevin Mitnick is quite possibly the best
hacker in the world. Hunting for more and more information, seeking
more and more cybertrophies every day, he constantly looks for bigger
challenges. When he breaks into the computer of a security expert and
an ex-hacker..




Hackers 2-OperationTakedown(2000) [IMDB]

Hackers 2-OperationTakedown(2000) Part1 [Mediafire]

Hackers 2-OperationTakedown(2000) Part2 [Mediafire]

Hackers 2-OperationTakedown(2000) Part3 [Mediafire]

Hackers 2-OperationTakedown(2000) Part4 [Mediafire]

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Sun Nov 22, 2009 3:51 pm


_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Sun Nov 22, 2009 11:48 pm

ni link rs untuk mieru.. download brooo. cite ni mmg bestt..
Quote :

http://rapidshare.com/files/229273829/Hackers_3_DGN_CW.part1.rar.html

http://rapidshare.com/files/229273838/Hackers_3_DGN_CW.part2.rar.html

http://rapidshare.com/files/229195075/Hackers_3_DGN_CW.part3.rar.html

http://rapidshare.com/files/229151126/Hackers_3_DGN_CW.part4.rar.html



Password

DGN_RULZ

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Mon Nov 23, 2009 1:58 am

thanks for the info...
uiks, muka si kevin tue takde lah hensem mana erk...
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Mon Nov 23, 2009 11:10 am

btol2. ko lgi ensem dri kevin mr o.

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
Laksamana Sunan
Moderator
Moderator


Posts : 714
Join date : 2009-09-27
Age : 29
Location : dalam jasad manusia

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Mon Nov 23, 2009 4:38 pm

btul2..mr o lagi hnsem dr hackers tu..wahahha

_________________

MATI ITU PASTI.....HIDUP INSYAALLAH


Apabila hujan turun..
Melimpah lah air dari perbukitan
Aliran menujah ke batu
melekuk..
tanda waktu beralih
Seiring nyawa menghanyut usia
Sejalan nafas
melangkah ke hujung..


"....Awan..
Kalau dapat dicapai
maka saktilah hamba.."



Back to top Go down
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Tue Nov 24, 2009 3:11 am

muahaa, betul tuh...
oleh kerana korang puji aku, aku hadiahkan korang.....................

Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
ainD_Wunan
Anbu Senior
Anbu Senior


Posts : 603
Join date : 2009-10-01
Age : 59
Location : umah atas tanah di planet bumi

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Wed Nov 25, 2009 2:44 pm

nape org yg bijak camtu le bunuh diri..tekanan sebab terlalu bijak agaknya...
Back to top Go down
http://norezschan.blogspot.com
Redline360
Helper
Helper


Posts : 119
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Wed Nov 25, 2009 8:14 pm

hahahahah aku berjaya hack pc aku sendiri dgn bantuan diri aku sendiri hahahahahaa... sbb aku tau password aku sendiri fuhhh power la aku...

_________________
Back to top Go down
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Thu Nov 26, 2009 2:03 am

tahniah bro...
aku ucapkan tahniah...
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
Laksamana Sunan
Moderator
Moderator


Posts : 714
Join date : 2009-09-27
Age : 29
Location : dalam jasad manusia

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Thu Nov 26, 2009 10:58 am

wahhh...nmpknya list hacker terhebat dah bertmbh...dngn adanye redline..

kelebihan :
- dpt hack pc sndiri ,mengambil masa 2 3 saat shj utk dptkan password admin.
- dpt surf intenet menggunakan account sndiri...tnpa perlu susah payah hack tenet org lain.
- dpt off pc sndiri tnpa perlukan bantuan pihak berkuasa...
- *Top Secret - dpt YM ngan maria ozawa personally .....ahahahahah

_________________

MATI ITU PASTI.....HIDUP INSYAALLAH


Apabila hujan turun..
Melimpah lah air dari perbukitan
Aliran menujah ke batu
melekuk..
tanda waktu beralih
Seiring nyawa menghanyut usia
Sejalan nafas
melangkah ke hujung..


"....Awan..
Kalau dapat dicapai
maka saktilah hamba.."



Back to top Go down
Redline360
Helper
Helper


Posts : 119
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Thu Nov 26, 2009 3:06 pm

Laksamana Sunan wrote:
wahhh...nmpknya list hacker terhebat dah bertmbh...dngn adanye redline..

kelebihan :
- dpt hack pc sndiri ,mengambil masa 2 3 saat shj utk dptkan password admin.
- dpt surf intenet menggunakan account sndiri...tnpa perlu susah payah hack tenet org lain.
- dpt off pc sndiri tnpa perlukan bantuan pihak berkuasa...
- *Top Secret - dpt YM ngan maria ozawa personally .....ahahahahah

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... YESSSSSSSSSSS THATS KOREKK

_________________
Back to top Go down
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Thu Nov 26, 2009 9:44 pm

muahaha, dasyat...
aku yg dapat sarapan pagi ngn sora aoi pon diam jer...
muahahaha...
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
uosɹǝdpǝɹıdxǝ
Anbu
Anbu


Posts : 362
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Fri Nov 27, 2009 1:00 am

6. Machieru = Macho + Mieru



Kenalkah anda hackerian malaysian top worldz sekitar 2001-2012?

Beliau di gelar machieru kerana ke-HACKER-ian nya sangat halus dan sangat terperinci, kekuatan FBI, CSI, DBI, KBPS di bawah angkatan Cyber Criminal Berkerja sama dalam mencari pesalah tersebut.

Antara kesalahan yang telah di lakukan.
- mengodam sistem server dan sistem "cable"-lyting (sebutnya :. kabeliting) rapidshare dan menjadi administrator kepada "new premium account"
- melaksanakan website sendiri dalam hack bandwith site.. "premiumcreator.com"
- takedown forumotion.com
- takedown google dan yahoo dalam membuat pencarian biodata seseorang.
- menghapuskan sistem "2in1" dalam windows.
- mengambil script dari mappling google dan nasa.
- bongkar rahsia dan delete database FBI.
- hancurkan sistem server CSI
- takeover MSC

kini beliau insaf dan membuat komuniti nostalgia
Back to top Go down
[???]
Owner
Owner


Posts : 355
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Fri Nov 27, 2009 1:24 am

kureng tol edy...
ko paku aku ya edy..hahahahahaha
xapa2 ko tggu edy wakakakakakakaka....
akuu nie noob,,..msti akan d paku hahahahahaha
Back to top Go down
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Fri Nov 27, 2009 1:33 am

wahahaha...
lawak lah korang nih...
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
Redline360
Helper
Helper


Posts : 119
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Fri Nov 27, 2009 11:05 am

uosɹǝdpǝɹıdxǝ wrote:
6. Machieru = Macho + Mieru



Kenalkah anda hackerian malaysian top worldz sekitar 2001-2012?

Beliau di gelar machieru kerana ke-HACKER-ian nya sangat halus dan sangat terperinci, kekuatan FBI, CSI, DBI, KBPS di bawah angkatan Cyber Criminal Berkerja sama dalam mencari pesalah tersebut.

Antara kesalahan yang telah di lakukan.
- mengodam sistem server dan sistem "cable"-lyting (sebutnya :. kabeliting) rapidshare dan menjadi administrator kepada "new premium account"
- melaksanakan website sendiri dalam hack bandwith site.. "premiumcreator.com"
- takedown forumotion.com
- takedown google dan yahoo dalam membuat pencarian biodata seseorang.
- menghapuskan sistem "2in1" dalam windows.
- mengambil script dari mappling google dan nasa.
- bongkar rahsia dan delete database FBI.
- hancurkan sistem server CSI
- takeover MSC

kini beliau insaf dan membuat komuniti nostalgia

Anak murid aku ni... Kelas 5 Rajawali

_________________
Back to top Go down
uosɹǝdpǝɹıdxǝ
Anbu
Anbu


Posts : 362
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Fri Nov 27, 2009 10:49 pm

Redline360 wrote:
uosɹǝdpǝɹıdxǝ wrote:
6. Machieru = Macho + Mieru



Kenalkah anda hackerian malaysian top worldz sekitar 2001-2012?

Beliau di gelar machieru kerana ke-HACKER-ian nya sangat halus dan sangat terperinci, kekuatan FBI, CSI, DBI, KBPS di bawah angkatan Cyber Criminal Berkerja sama dalam mencari pesalah tersebut.

Antara kesalahan yang telah di lakukan.
- mengodam sistem server dan sistem "cable"-lyting (sebutnya :. kabeliting) rapidshare dan menjadi administrator kepada "new premium account"
- melaksanakan website sendiri dalam hack bandwith site.. "premiumcreator.com"
- takedown forumotion.com
- takedown google dan yahoo dalam membuat pencarian biodata seseorang.
- menghapuskan sistem "2in1" dalam windows.
- mengambil script dari mappling google dan nasa.
- bongkar rahsia dan delete database FBI.
- hancurkan sistem server CSI
- takeover MSC

kini beliau insaf dan membuat komuniti nostalgia

Anak murid aku ni... Kelas 5 Rajawali

patutlah mahir! guru dia redline..
heheheheheh
Back to top Go down
Laksamana Sunan
Moderator
Moderator


Posts : 714
Join date : 2009-09-27
Age : 29
Location : dalam jasad manusia

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Fri Nov 27, 2009 10:51 pm

satu lagi kelebihan mieru :

- antara hacker yang macho dan terhnsem di kalangan hacker2 yang lain..
- president kelab hackerian hensem sedunia , bg thn 2006,2007 dan 2009..
- utk 2008 ,tahta jatuh kat tangan redline...sblm 2009 dirampas kembali oleh mieru...

_________________

MATI ITU PASTI.....HIDUP INSYAALLAH


Apabila hujan turun..
Melimpah lah air dari perbukitan
Aliran menujah ke batu
melekuk..
tanda waktu beralih
Seiring nyawa menghanyut usia
Sejalan nafas
melangkah ke hujung..


"....Awan..
Kalau dapat dicapai
maka saktilah hamba.."



Back to top Go down
uosɹǝdpǝɹıdxǝ
Anbu
Anbu


Posts : 362
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Sat Nov 28, 2009 9:30 am

Laksamana Sunan wrote:
satu lagi kelebihan mieru :

- antara hacker yang macho dan terhnsem di kalangan hacker2 yang lain..
- president kelab hackerian hensem sedunia , bg thn 2006,2007 dan 2009..
- utk 2008 ,tahta jatuh kat tangan redline...sblm 2009 dirampas kembali oleh mieru...

hahahahahaha.. bahaya gerakan hackerian sekarang nie..
bukan mencabar melalui coding tapi mencabar melalui kehenseman..
isk isk isk.
Back to top Go down
[???]
Owner
Owner


Posts : 355
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Sat Nov 28, 2009 1:17 pm

wakakakaakkakakakak hahahahahahaha
betul lawak korang nie..keras perut2 aku gelak hahahahaaha
sifu red....sila berikan tunjuk ajarrrrr
Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Sat Nov 28, 2009 7:32 pm

Laksamana Sunan wrote:
satu lagi kelebihan mieru :

- antara hacker yang macho dan terhnsem di kalangan hacker2 yang lain..
- president kelab hackerian hensem sedunia , bg thn 2006,2007 dan 2009..
- utk 2008 ,tahta jatuh kat tangan redline...sblm 2009 dirampas kembali oleh mieru...

wakakakaka. redline sempat rampas takhta tu xtahan... hahahaha

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
ainD_Wunan
Anbu Senior
Anbu Senior


Posts : 603
Join date : 2009-10-01
Age : 59
Location : umah atas tanah di planet bumi

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Mon Nov 30, 2009 8:46 am

mana2la....pada kain semua jejaka nostalgia nie mmg terbaekkkkkk..... Manja
Back to top Go down
http://norezschan.blogspot.com
Laksamana Sunan
Moderator
Moderator


Posts : 714
Join date : 2009-09-27
Age : 29
Location : dalam jasad manusia

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Mon Nov 30, 2009 8:38 pm

ainD_Wunan wrote:
mana2la....pada kain semua jejaka nostalgia nie mmg terbaekkkkkk..... Manja

adehhh...jejaka nostalgia mmg terbaik....selain kacak ,bergaya berseri2...macho lak tu...

(sunan bkn jejaka ,tp lekaki)

_________________

MATI ITU PASTI.....HIDUP INSYAALLAH


Apabila hujan turun..
Melimpah lah air dari perbukitan
Aliran menujah ke batu
melekuk..
tanda waktu beralih
Seiring nyawa menghanyut usia
Sejalan nafas
melangkah ke hujung..


"....Awan..
Kalau dapat dicapai
maka saktilah hamba.."



Back to top Go down
Redline360
Helper
Helper


Posts : 119
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Fri Dec 04, 2009 9:19 pm

Laaaa aku pegang tahta lamo dah............ Mero attack ni bekas anak buah aku hahahahahahhahahaa

_________________
Back to top Go down
Redline360
Helper
Helper


Posts : 119
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Fri Dec 04, 2009 9:22 pm

neofairy wrote:
Laksamana Sunan wrote:
satu lagi kelebihan mieru :

- antara hacker yang macho dan terhnsem di kalangan hacker2 yang lain..
- president kelab hackerian hensem sedunia , bg thn 2006,2007 dan 2009..
- utk 2008 ,tahta jatuh kat tangan redline...sblm 2009 dirampas kembali oleh mieru...

wakakakaka. redline sempat rampas takhta tu xtahan... hahahaha

INI ADALAH SERANGAN PERIBADI BERSIFAT CEMBURU...

ps: peri adalah pembantu saya dalam makmal dulu.

_________________
Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Sat Dec 05, 2009 11:52 am

hahaaha. saya hanya menjalankan tugas-tugas pemantau redline dari menceroboh laman web yang tidak sepatutnya.. wakakaka. steady boooorrr..

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
CR9



Posts : 8
Join date : 2009-12-06

PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Sun Dec 06, 2009 7:11 pm

sayang sekali..pengetahuan yang diorang ada tidak digunakan ke jalan yang betul.. sedih
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: 5 Hackers Terhebat Dunia   Today at 9:45 pm

Back to top Go down
 
5 Hackers Terhebat Dunia
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Ikan-ikan Air Tawar Terbesar di Dunia
» 3 Hasil Tangkapan Ikan Terbesar di Dunia

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
nostalgia ® :: Arena Celoteh :: Internet-
Jump to:  
Forumotion.com | Computers and Internet | Blogs | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Create a forum on Forumotion