nostalgia ®
sila register untuk mendapatkan kepuasaan yang tiada tandingan...bersama nostalgia!!


Nostalgia Community 2009-2010 ®
 
HomeCalendarFAQRegisterLog in
Free Our Mind
Mari Bersama-sama Dalam Dalam Perjuangan Jihad Cyber
Free Our Mind Crew © 2009
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» org pro nak masuk
by just smile Thu Dec 13, 2012 12:42 pm

» How To hack Streamyx Account
by just smile Wed Dec 12, 2012 10:24 am

» IZ FIBER menyelesaikan masalah sembelit, berat badan dan perut buncit
by intan az Sat Jan 29, 2011 7:28 pm

» 5 Pantang Larang & 6 Syarat Pemakanan Elak Obesiti
by intan az Sat Jan 29, 2011 7:26 pm

» Del Toro: Hari Pertamaku di Nostalgia Community! Sila beri tunjuk ajar...huhu!
by Ran Del Toro Thu Nov 18, 2010 7:17 am

» Internet Paling Laju Di Dunia!-40GBps
by uosɹǝdpǝɹıdxǝ Sun Nov 14, 2010 10:48 pm

» mama jaapar is here nokss....
by Ran Del Toro Sat Sep 11, 2010 10:07 am

» Mari Berbalas Pantun
by unknow Sun Aug 08, 2010 11:06 pm

» SMS FREE (Untuk Celcom)
by unknow Sun Aug 08, 2010 10:24 pm

» mana sume org
by uosɹǝdpǝɹıdxǝ Sat Jul 10, 2010 5:05 pm

» Kalau terjumpa atau ternampak hantu, apa nak buat?
by noname Sun Apr 11, 2010 8:22 pm

» Berkumpul semula di Nostalgia...
by noname Sun Apr 11, 2010 8:19 pm

» Jin Takut Pada Minyak Wangi...??
by Laksamana Sunan Tue Mar 30, 2010 1:47 am

» Buzz That RapidShare Wait Limit
by mr. O Tue Mar 16, 2010 5:31 am

» salam 1 malaysia
by bridex Fri Mar 05, 2010 5:01 pm

» Duduk Lama Depan Komputer Boleh Bawa Maut.
by noname Mon Feb 08, 2010 11:22 pm

» diari korang
by Laksamana Sunan Sat Feb 06, 2010 11:40 pm

» Mozilla Firefox shortcut keys
by waja Tue Jan 19, 2010 11:33 am

» Cara2 mencantikan PC anda..
by Redline360 Wed Jan 13, 2010 10:35 pm

» Cara lajukan capaian internet
by Redline360 Wed Jan 13, 2010 10:35 pm

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 322 on Sun Jan 17, 2010 11:19 pm

Share | 
 

 [Video] Wanita Dirasuk Azazil/Lucifer/The Fallen Angel]

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: [Video] Wanita Dirasuk Azazil/Lucifer/The Fallen Angel]   Fri Oct 30, 2009 11:06 pm

Di sini ada video tentang wanita dirasuk Azazil/ Iblis. Sejauh mana kebenaran aku x pasti. Jin itu mengatakan dia adalah iblis dan iblis tu hanya ada seko je.Tapi kalau betul2 wanita ini dirasuk Azazil memang power la pengamal perubatan yang ubat pesakit ini. Bukan calang2 syaitan, ketua segala syaitan tu. Take a look then comment k!




_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
uosɹǝdpǝɹıdxǝ
Anbu
Anbu


Posts : 362
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: [Video] Wanita Dirasuk Azazil/Lucifer/The Fallen Angel]   Fri Oct 30, 2009 11:09 pm

affraid fuh!!!~ malam2 macam nie seram aku tgk..
suara dia tu.......
Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: [Video] Wanita Dirasuk Azazil/Lucifer/The Fallen Angel]   Fri Oct 30, 2009 11:11 pm

hahaha.seram brooo.. lucifer tu!! kalau btol2 la lucifer mmg sempoi la.

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
uosɹǝdpǝɹıdxǝ
Anbu
Anbu


Posts : 362
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: [Video] Wanita Dirasuk Azazil/Lucifer/The Fallen Angel]   Fri Oct 30, 2009 11:14 pm

neofairy wrote:
hahaha.seram brooo.. lucifer tu!! kalau btol2 la lucifer mmg sempoi la.

apasal diorang tak tanya..

"The Hidden Hand tu ko ker yang pengasasnya?"
"Kenapa Yahudi tidak mempercayai Muhammad S.A.W?"

tapi tabik orang yang pengamal perubatan tu..
Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: [Video] Wanita Dirasuk Azazil/Lucifer/The Fallen Angel]   Fri Oct 30, 2009 11:24 pm

haha. tu la pasal broo.
bukan senang nak jumpa org kena rasuk lucifer ni.
kalau tgk emily rose, dia pon kena rasuk di lucifer gak.
hahaha.
rajin tol lucifer ni rasuk merasuk ni.


kalau aku la, aku tnya lucifer tu.
siapakah dajal/antichrist?

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
cik dalyla
Helper
Helper


Posts : 387
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: [Video] Wanita Dirasuk Azazil/Lucifer/The Fallen Angel]   Fri Oct 30, 2009 11:30 pm

mak aih tak brani plak nk tgk
nasib bek youtube bkn auto play hehehe
lucifer ada satu je ek?isk2 mmg terpilih la pmpuan tu

_________________


I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone.
We are not the same persons this year as last; nor are those we love. It is a happy chance if we, changing, continue to love a changed person.

Back to top Go down
uosɹǝdpǝɹıdxǝ
Anbu
Anbu


Posts : 362
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: [Video] Wanita Dirasuk Azazil/Lucifer/The Fallen Angel]   Fri Oct 30, 2009 11:32 pm

neofairy wrote:
haha. tu la pasal broo.
bukan senang nak jumpa org kena rasuk lucifer ni.
kalau tgk emily rose, dia pon kena rasuk di lucifer gak.
hahaha.
rajin tol lucifer ni rasuk merasuk ni.


kalau aku la, aku tnya lucifer tu.
siapakah dajal/antichrist?

fuh! betul juga soalan ko tu bor.. aku pun nak tanya soalan paling mengancam juga laa...

"Kenapa Kau,Dajal,Yahudi Mengingkari PerintahNYA Sedangkan Kamu Adalah Ciptaanya? Jika Kamu Bersalah.. Kamu Akan Diampun Jika Bertaubat Dengan Ikhlas, Kerana Allah S.W.T itu Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang..?"

Maha KeadilanNYA juga telah nyata dengan Ciptaan Syurga Dan Neraka!
Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: [Video] Wanita Dirasuk Azazil/Lucifer/The Fallen Angel]   Fri Oct 30, 2009 11:37 pm

ha'ah, lucifer ada satu je dyla.
dialah ketua syaitan yang dulunya adalah ketua malaikat.
tapi aku rasa ni bukan lucifer sebab jin yg rasuk ni mcm low class je.
sebab diarahkan oleh bomoh untuk merasuk.
lucifer ni high class.
top of the darkness!


hehe, tol tu edy.
bnyk pertanyaan yg dpt ditanya kepada si laknat iblis ini.
tapi dia juga pandai berkata2.


aku ada terbaca artikel antara iblis dgn salah sorang wali Allah.
Wali allah bertanya, kenapa kau tidak sujud kepada Adam?
iblis menjawab, kenapa perlu aku sujud kepada makhluk ciptaan Allah. Bukankah hanya Allah sahaja yang sepatutnya dan layak disembah.

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
uosɹǝdpǝɹıdxǝ
Anbu
Anbu


Posts : 362
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: [Video] Wanita Dirasuk Azazil/Lucifer/The Fallen Angel]   Fri Oct 30, 2009 11:41 pm

neofairy wrote:
ha'ah, lucifer ada satu je dyla.
dialah ketua syaitan yang dulunya adalah ketua malaikat.
tapi aku rasa ni bukan lucifer sebab jin yg rasuk ni mcm low class je.
sebab diarahkan oleh bomoh untuk merasuk.
lucifer ni high class.
top of the darkness!


hehe, tol tu edy.
bnyk pertanyaan yg dpt ditanya kepada si laknat iblis ini.
tapi dia juga pandai berkata2.


aku ada terbaca artikel antara iblis dgn salah sorang wali Allah.
Wali allah bertanya, kenapa kau tidak sujud kepada Adam?
iblis menjawab, kenapa perlu aku sujud kepada makhluk ciptaan Allah. Bukankah hanya Allah sahaja yang sepatutnya dan layak disembah.

wah! ko ada kah artikel tu? sharekan kepada aku..
Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: [Video] Wanita Dirasuk Azazil/Lucifer/The Fallen Angel]   Fri Oct 30, 2009 11:45 pm

aku da lupa aku terbaca di mana. nnti aku cari, kalau jumpa aku share dgn ko k.

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
uosɹǝdpǝɹıdxǝ
Anbu
Anbu


Posts : 362
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: [Video] Wanita Dirasuk Azazil/Lucifer/The Fallen Angel]   Sat Oct 31, 2009 12:15 am

terima kasih borr!~ ko memang terbaik..
wakakakaakkakaka
Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: [Video] Wanita Dirasuk Azazil/Lucifer/The Fallen Angel]   Sat Oct 31, 2009 12:30 am

Apa yang penting brooo?

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
abc



Posts : 8
Join date : 2009-10-30

PostSubject: Re: [Video] Wanita Dirasuk Azazil/Lucifer/The Fallen Angel]   Sat Oct 31, 2009 12:44 am

x kuar pon video..huhu
Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: [Video] Wanita Dirasuk Azazil/Lucifer/The Fallen Angel]   Sat Oct 31, 2009 8:23 am

ada je video tu. tunggu abes loading baru kuar.

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
uosɹǝdpǝɹıdxǝ
Anbu
Anbu


Posts : 362
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: [Video] Wanita Dirasuk Azazil/Lucifer/The Fallen Angel]   Sat Oct 31, 2009 8:41 am

neofairy wrote:
Apa yang penting brooo?

1. Kerjasama! (semua jawap)
2. Kasih Sayang (wan jawap)
3. Semangat Sayang (efairy jawap)
4. Semangat Sperma (edy jawap)
5. Pegang REZEKI!!!!! (tak tahu siapa jawap)

awkakakaka.......................
Back to top Go down
Redline360
Helper
Helper


Posts : 119
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: [Video] Wanita Dirasuk Azazil/Lucifer/The Fallen Angel]   Sat Oct 31, 2009 4:15 pm

alahai comei2 budak 4 org ni masa kecik...

_________________
Back to top Go down
uosɹǝdpǝɹıdxǝ
Anbu
Anbu


Posts : 362
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: [Video] Wanita Dirasuk Azazil/Lucifer/The Fallen Angel]   Sat Oct 31, 2009 6:04 pm

Redline360 wrote:
alahai comei2 budak 4 org ni masa kecik...

borr.. bukan ko tukang gambar kami ker?
siap bagi 50sen 1 gaya..
wakakakakakak
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: [Video] Wanita Dirasuk Azazil/Lucifer/The Fallen Angel]   Today at 1:54 pm

Back to top Go down
 
[Video] Wanita Dirasuk Azazil/Lucifer/The Fallen Angel]
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Any video/flash tutorials available for selenium?
» It's Time to Tab™ Video Contest
» Sacha Eye Makeup Video Contest
» Fallen Books Necklace Competition *australia only*
» TCX Video Contest

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
nostalgia ® :: Arena Celoteh :: Chitchat 24 Hours-
Jump to:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com