nostalgia ®
sila register untuk mendapatkan kepuasaan yang tiada tandingan...bersama nostalgia!!


Nostalgia Community 2009-2010 ®
 
HomeCalendarFAQRegisterLog in
Free Our Mind
Mari Bersama-sama Dalam Dalam Perjuangan Jihad Cyber
Free Our Mind Crew © 2009
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» org pro nak masuk
by just smile Thu Dec 13, 2012 12:42 pm

» How To hack Streamyx Account
by just smile Wed Dec 12, 2012 10:24 am

» IZ FIBER menyelesaikan masalah sembelit, berat badan dan perut buncit
by intan az Sat Jan 29, 2011 7:28 pm

» 5 Pantang Larang & 6 Syarat Pemakanan Elak Obesiti
by intan az Sat Jan 29, 2011 7:26 pm

» Del Toro: Hari Pertamaku di Nostalgia Community! Sila beri tunjuk ajar...huhu!
by Ran Del Toro Thu Nov 18, 2010 7:17 am

» Internet Paling Laju Di Dunia!-40GBps
by uosɹǝdpǝɹıdxǝ Sun Nov 14, 2010 10:48 pm

» mama jaapar is here nokss....
by Ran Del Toro Sat Sep 11, 2010 10:07 am

» Mari Berbalas Pantun
by unknow Sun Aug 08, 2010 11:06 pm

» SMS FREE (Untuk Celcom)
by unknow Sun Aug 08, 2010 10:24 pm

» mana sume org
by uosɹǝdpǝɹıdxǝ Sat Jul 10, 2010 5:05 pm

» Kalau terjumpa atau ternampak hantu, apa nak buat?
by noname Sun Apr 11, 2010 8:22 pm

» Berkumpul semula di Nostalgia...
by noname Sun Apr 11, 2010 8:19 pm

» Jin Takut Pada Minyak Wangi...??
by Laksamana Sunan Tue Mar 30, 2010 1:47 am

» Buzz That RapidShare Wait Limit
by mr. O Tue Mar 16, 2010 5:31 am

» salam 1 malaysia
by bridex Fri Mar 05, 2010 5:01 pm

» Duduk Lama Depan Komputer Boleh Bawa Maut.
by noname Mon Feb 08, 2010 11:22 pm

» diari korang
by Laksamana Sunan Sat Feb 06, 2010 11:40 pm

» Mozilla Firefox shortcut keys
by waja Tue Jan 19, 2010 11:33 am

» Cara2 mencantikan PC anda..
by Redline360 Wed Jan 13, 2010 10:35 pm

» Cara lajukan capaian internet
by Redline360 Wed Jan 13, 2010 10:35 pm

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 322 on Sun Jan 17, 2010 11:19 pm

Share | 
 

 Malique Too Phat & Tattoo

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
[???]
Owner
Owner


Posts : 355
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Malique Too Phat & Tattoo   Mon Oct 26, 2009 12:16 am



]





malik tu abg long kew?? aku dengar cite mcm tu
betol kew?
Back to top Go down
cik dalyla
Helper
Helper


Posts : 387
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Mon Oct 26, 2009 12:22 am

mak aih badan diaaa
ketul2
dasat
pastu tatu lak isk3 harammm tu

_________________


I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone.
We are not the same persons this year as last; nor are those we love. It is a happy chance if we, changing, continue to love a changed person.

Back to top Go down
ainD_Wunan
Anbu Senior
Anbu Senior


Posts : 603
Join date : 2009-10-01
Age : 59
Location : umah atas tanah di planet bumi

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Mon Oct 26, 2009 12:26 am

...pelikla......camni ke rupanya......tp suka lagu too phat alhamdulillah tu.....
berbeza msg lagu dgn penyanyi yg menyanyikan......ish2...
Back to top Go down
http://norezschan.blogspot.com
cik dalyla
Helper
Helper


Posts : 387
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Mon Oct 26, 2009 12:31 am

tp baru2 ni dia dgn isteri n anak kena samun kan
n isteri dia kena cabul
skang malique ni condition truk jugak la

_________________


I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone.
We are not the same persons this year as last; nor are those we love. It is a happy chance if we, changing, continue to love a changed person.

Back to top Go down
[???]
Owner
Owner


Posts : 355
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Mon Oct 26, 2009 12:37 am

tapi confrm laki cabul bini dia tu mmg
mati wakakakakakka...
badan dia mmg ketul2..tiap2 mlm g gym..
tapi sayang...pangkat ada..otak x dak....
yg ada tu mcm tulsn al quran
Back to top Go down
cik dalyla
Helper
Helper


Posts : 387
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Mon Oct 26, 2009 12:42 am

pangkat dlm pekida ke atau 3line ke atau double 7 hehehehe
abg long tu kira besar la kn pangkat tu
tula mcm tulisan quran
tp mgkn tulisan jawi je kot isk2

_________________


I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone.
We are not the same persons this year as last; nor are those we love. It is a happy chance if we, changing, continue to love a changed person.

Back to top Go down
[???]
Owner
Owner


Posts : 355
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Mon Oct 26, 2009 12:47 am

a'aa kira besar..kalau dlm daerah dia
ada msalah ka apa..abg long akn mereka rujuk dulu
kalau x boleh settle akan jumpa seorang lagi..
kalau x leh gak baru jumpa lagi seorang...
mcm mana aku tw???
member aku gtw aku..dia abg long...
bagi aku tok long ka pak long ka
hang makan nasi aku makan nasi..
kalau hang mkn kayu aku takot ar
gak...tapi kat badan dia
mcm gambar naga saja.....

p/s kalau badan aku tegap mcm nie,,mesti sempoi
wakakakak
Back to top Go down
Laksamana Sunan
Moderator
Moderator


Posts : 714
Join date : 2009-09-27
Age : 29
Location : dalam jasad manusia

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Mon Oct 26, 2009 12:53 am

~~++[mr.unknown]++~~ wrote:
a'aa kira besar..kalau dlm daerah dia
ada msalah ka apa..abg long akn mereka rujuk dulu
kalau x boleh settle akan jumpa seorang lagi..
kalau x leh gak baru jumpa lagi seorang...
mcm mana aku tw???
member aku gtw aku..dia abg long...
bagi aku tok long ka pak long ka
hang makan nasi aku makan nasi..
kalau hang mkn kayu aku takot ar
gak...tapi kat badan dia
mcm gambar naga saja.....

p/s kalau badan aku tegap mcm nie,,mesti sempoi
wakakakak

tu la..kalu la bdan aku mcm ni..senang skit org tu nk pnjat2..hahahahahah wakakakkakaka

_________________

MATI ITU PASTI.....HIDUP INSYAALLAH


Apabila hujan turun..
Melimpah lah air dari perbukitan
Aliran menujah ke batu
melekuk..
tanda waktu beralih
Seiring nyawa menghanyut usia
Sejalan nafas
melangkah ke hujung..


"....Awan..
Kalau dapat dicapai
maka saktilah hamba.."



Back to top Go down
cik dalyla
Helper
Helper


Posts : 387
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Mon Oct 26, 2009 12:59 am

Kejadian berlaku pada 2 Oktober lalu, jam 10 malam. Pelakon Melissa Maureen dan suami, Malique bersama anak perempuan, Inca Medina, lima bulan, didekati empat orang lelaki yang menaiki dua buah motosikal, apabila sampai di rumah di Section 6, Kota Damansara. Dua daripada lelaki itu membawa sebilah parang seorang.
Artikel dari www.ohartis.com
Tidak puas dengan mengambil dompet, telefon bimbit, rantai dan jam tangan mereka, dua dari perompak itu mula mencabul Melissa. Apabila Malique menolak tangan mereka, kepalanya ditetak sebelum perompak-perompak itu memecut pergi. Dalam akhbar Malay Mail semalam, Melissa memberitahu keadaan Malique dan anaknya sudah okay. Walaupun kehilangan kira-kira RM5,000 dalam bentuk wang tunai dan barangan, yang membuatkan Melissa paling terkilan ialah apabila kes mereka seakan tidak mendapat perhatian pihak polis.
Menurut Melissa, pihak polis hanya sampai di tempat kejadian 45 minit selepas panggilan dibuat. Selepas itu, disuruh Melissa dan suami ke balai polis Kota Damansara untuk membuat laporan. Di sana, pegawai polis bertugas dikatakan mengambil masa satu jam untuk mengambil laporan mereka, sambil menonton TV dan dengan keadaan kepala Malique yang berdarah. Tambah Melissa, pegawai berkenaan gagal memasukkan butir-butir seperti dirinya dicabul serta nombor plat motosikal perompak. Selepas itu, mereka diberikan nama seorang inspektor dari cawangan Mutiara Damansara untuk dihubungi tetapi tiada nombor telefon yang diberikan.
Selang beberapa hari kemudian, apabila mereka berjaya mendapatkan nombor inspektor berkenaan, mereka dimaklumkan beliau sendiri bahawa dia sedang bercuti.

+ Kredit artikel dari Izyan.com dan ohartis.com

_________________


I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone.
We are not the same persons this year as last; nor are those we love. It is a happy chance if we, changing, continue to love a changed person.

Back to top Go down
cik dalyla
Helper
Helper


Posts : 387
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Mon Oct 26, 2009 1:01 am

erk tak suka lelaki yg body ketul2
bese2 suda la mcm abg caliph wakakakaka

p/s:arap2 caliph tak baca ni

_________________


I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone.
We are not the same persons this year as last; nor are those we love. It is a happy chance if we, changing, continue to love a changed person.

Back to top Go down
fareez87
Genin
Genin


Posts : 57
Join date : 2009-10-07
Age : 29
Location : Darul Peace

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Mon Oct 26, 2009 1:27 am

bnyak la abg long!!!.. ni abg Ngah nak ckap x kira la pangkat dlm pekida ke atau 3line ke atau double 7 ke semua tu boleh bawak masuk kubur ke???cm ni ker nak dijadikan contoh kat anak2 buah???Dimana AMAR MAARUF NAHI MUNGKAR???Kalau stakat badan ketu2l tp akai x bleh blah x guna jugak...

~AMAR MAARUF NAHI MUNGKAR~
Back to top Go down
http://komuniti-sbdj.blogspot.com
[???]
Owner
Owner


Posts : 355
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Mon Oct 26, 2009 1:44 am

wakakakakak....diorang dah ilang amar maaruf apa semua tu
skrg slogan baru nahi mungakr amr maaruf
dekatkn kepad kemungkar jauhkn dari kebenrn
astaga!!
dulu time dulu pekida nie bagus ja
tolong orang kawin la apa laa
skrg semuanyyaaa hancur wakakakakakakakak
Back to top Go down
Redline360
Helper
Helper


Posts : 119
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Mon Oct 26, 2009 1:56 am

fareez87 wrote:
bnyak la abg long!!!.. ni abg Ngah nak ckap x kira la pangkat dlm pekida ke atau 3line ke atau double 7 ke semua tu boleh bawak masuk kubur ke???cm ni ker nak dijadikan contoh kat anak2 buah???Dimana AMAR MAARUF NAHI MUNGKAR???Kalau stakat badan ketu2l tp akai x bleh blah x guna jugak...

~AMAR MAARUF NAHI MUNGKAR~

hihiihi sabar borrrr... 3line tu ape ya ? Abg long , abg ngah , abg tonggak, abg apit kiri kanan, abg baiah dan mcm2 abg lagi hahahaha.... Steady borrr ///\\\

ps: x semua mcm tu tapi kebanyakkan mcm tu.... terpulang pada masing2 la bor... dalam setandan pisang x semua nya elok... di sebabkan nila setitik rosak susu sebelanga... (cehh pantun pulak)

_________________
Back to top Go down
fareez87
Genin
Genin


Posts : 57
Join date : 2009-10-07
Age : 29
Location : Darul Peace

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Mon Oct 26, 2009 2:22 am

betul tu...vote for redline hehehe
Back to top Go down
http://komuniti-sbdj.blogspot.com
Redline360
Helper
Helper


Posts : 119
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Mon Oct 26, 2009 2:32 am

hehehehehee vote for me as president yeahhh...

_________________
Back to top Go down
bridex
Helper
Helper


Posts : 151
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Mon Oct 26, 2009 9:18 am

yeaaaaaaaahhhhhhh redline360 for SS president!!










hehe

_________________


Daihatsu Mira L512 4WD

Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Mon Oct 26, 2009 12:50 pm

mak aii. tatu? kalau betullah tatu tu memang mati seksa. kena siat2 kulit tu broo.. nak mandi mayat tu mmg seksa la bang. tulisan kat belakang tengkuk tu mcm tulisan jawi la, harap bukan ayat quran la. kalau ayat quran mmg nak kena laknat la tu..

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
Laksamana Sunan
Moderator
Moderator


Posts : 714
Join date : 2009-09-27
Age : 29
Location : dalam jasad manusia

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Mon Oct 26, 2009 12:55 pm

aku rasa tulisan tu berbunyi "Maliq " ,huruf mcm mim alif lam ya qaf...

_________________

MATI ITU PASTI.....HIDUP INSYAALLAH


Apabila hujan turun..
Melimpah lah air dari perbukitan
Aliran menujah ke batu
melekuk..
tanda waktu beralih
Seiring nyawa menghanyut usia
Sejalan nafas
melangkah ke hujung..


"....Awan..
Kalau dapat dicapai
maka saktilah hamba.."



Back to top Go down
cik dalyla
Helper
Helper


Posts : 387
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Mon Oct 26, 2009 2:01 pm

~~++[mr.unknown]++~~ wrote:
wakakakakak....diorang dah ilang amar maaruf apa semua tu
skrg slogan baru nahi mungakr amr maaruf
dekatkn kepad kemungkar jauhkn dari kebenrn
astaga!!
dulu time dulu pekida nie bagus ja
tolong orang kawin la apa laa
skrg semuanyyaaa hancur wakakakakakakakak

amar mungkar nahi maaruf r mr u hehe

_________________


I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone.
We are not the same persons this year as last; nor are those we love. It is a happy chance if we, changing, continue to love a changed person.

Back to top Go down
[???]
Owner
Owner


Posts : 355
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Mon Oct 26, 2009 2:14 pm

mungkin betol cakap wan
aku tgk pon mcm nama dia jaa
adakah ianya TATU???
d dada ada gambar NAGA..
hehehe dyla tu slogan lama nie
slogan baru yg mr u tuls tu wakakakakak
kepda ahli 3line aka pekida
aka putera mesia jangan marah
aku hanya menyaTAkan kebenaran!!!
bak kata pepatah nila setitik rosak susu 1 balang!
itu la yang berlaku skrg
Back to top Go down
cik dalyla
Helper
Helper


Posts : 387
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Mon Oct 26, 2009 2:21 pm

ala pekida ni dyla pena je nmpk diorg dok lepak2 kat jln p ramlee depan ruums jungle
tu pekida yg terpesong kot

_________________


I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone.
We are not the same persons this year as last; nor are those we love. It is a happy chance if we, changing, continue to love a changed person.

Back to top Go down
Redline360
Helper
Helper


Posts : 119
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Mon Oct 26, 2009 7:59 pm

~~++[mr.unknown]++~~ wrote:
mungkin betol cakap wan
aku tgk pon mcm nama dia jaa
adakah ianya TATU???
d dada ada gambar NAGA..
hehehe dyla tu slogan lama nie
slogan baru yg mr u tuls tu wakakakakak
kepda ahli 3line aka pekida
aka putera mesia jangan marah
aku hanya menyaTAkan kebenaran!!!
bak kata pepatah nila setitik rosak susu 1 balang!
itu la yang berlaku skrg



Ya betulll tu..... Sapa2 yg dah tgk wayang atau dah ada tiket . ingat2 la sikit apa yg korang janji dan junjung... Jgn main2 ... Dalam kubur x ada malaikat nak tanya korang dari simpang mana... Buek malu kaum...

ps: tatu tetap haram , x kisah la apa kalimat pon, air wuduk x lalu kat tempat ada tatu, keberkatan hidup di dunia hilang, rezeki susah nak masuk tapi pintu taubat masih terbuka.
( sapo2 ada tatu kalau nak buang leh pm aku yo, sbb aku dulu pon ado gak, jahil sgt aku ni, semoga Allah ampun kan lah dosa aku)

Ooo kasih
Nur kasih
Oh nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana
Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

hahaha siap nyanyi g... dont forget to vote me, saya akan bina jambatan tu nanti.

YB Redline360 father to Blueline180.

_________________
Back to top Go down
Morpheus_d_vai
Helper
Helper


Posts : 169
Join date : 2009-10-09
Location : tepi divaider

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Tue Oct 27, 2009 1:04 am

hm...........uat malu je..aku sokong ko redline..
cam ni ke nk jd pejuang????

_________________
TERUSKAN PERJUANGAN YANG BELUM SELESAI...

WHY NOT GET PAID TO LEAVE A COMMENT?--->youthsays
Back to top Go down
http://rajalawakjenaka.blogspot.com
Bek Meng Forever
Ninja 1
Ninja 1


Posts : 15
Join date : 2009-10-27

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Tue Oct 27, 2009 2:55 am

koya ganas la tu malique? bek meng pon xdop tatu. kan haram kan tatu2 nie. budak tadika tahu, mu xkan x tahu kot
Back to top Go down
waja
Genin
Genin


Posts : 58
Join date : 2009-09-29

PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Tue Oct 27, 2009 12:46 pm

pengaruh kurang sihat
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Malique Too Phat & Tattoo   Today at 2:01 am

Back to top Go down
 
Malique Too Phat & Tattoo
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Wonderful Terrible Tattoos (take 2)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
nostalgia ® :: Arena Celoteh :: Chitchat 24 Hours-
Jump to:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Free forum