nostalgia ®
sila register untuk mendapatkan kepuasaan yang tiada tandingan...bersama nostalgia!!


Nostalgia Community 2009-2010 ®
 
HomeCalendarFAQRegisterLog in
Free Our Mind
Mari Bersama-sama Dalam Dalam Perjuangan Jihad Cyber
Free Our Mind Crew © 2009
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» org pro nak masuk
by just smile Thu Dec 13, 2012 12:42 pm

» How To hack Streamyx Account
by just smile Wed Dec 12, 2012 10:24 am

» IZ FIBER menyelesaikan masalah sembelit, berat badan dan perut buncit
by intan az Sat Jan 29, 2011 7:28 pm

» 5 Pantang Larang & 6 Syarat Pemakanan Elak Obesiti
by intan az Sat Jan 29, 2011 7:26 pm

» Del Toro: Hari Pertamaku di Nostalgia Community! Sila beri tunjuk ajar...huhu!
by Ran Del Toro Thu Nov 18, 2010 7:17 am

» Internet Paling Laju Di Dunia!-40GBps
by uosɹǝdpǝɹıdxǝ Sun Nov 14, 2010 10:48 pm

» mama jaapar is here nokss....
by Ran Del Toro Sat Sep 11, 2010 10:07 am

» Mari Berbalas Pantun
by unknow Sun Aug 08, 2010 11:06 pm

» SMS FREE (Untuk Celcom)
by unknow Sun Aug 08, 2010 10:24 pm

» mana sume org
by uosɹǝdpǝɹıdxǝ Sat Jul 10, 2010 5:05 pm

» Kalau terjumpa atau ternampak hantu, apa nak buat?
by noname Sun Apr 11, 2010 8:22 pm

» Berkumpul semula di Nostalgia...
by noname Sun Apr 11, 2010 8:19 pm

» Jin Takut Pada Minyak Wangi...??
by Laksamana Sunan Tue Mar 30, 2010 1:47 am

» Buzz That RapidShare Wait Limit
by mr. O Tue Mar 16, 2010 5:31 am

» salam 1 malaysia
by bridex Fri Mar 05, 2010 5:01 pm

» Duduk Lama Depan Komputer Boleh Bawa Maut.
by noname Mon Feb 08, 2010 11:22 pm

» diari korang
by Laksamana Sunan Sat Feb 06, 2010 11:40 pm

» Mozilla Firefox shortcut keys
by waja Tue Jan 19, 2010 11:33 am

» Cara2 mencantikan PC anda..
by Redline360 Wed Jan 13, 2010 10:35 pm

» Cara lajukan capaian internet
by Redline360 Wed Jan 13, 2010 10:35 pm

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 322 on Sun Jan 17, 2010 11:19 pm

Share | 
 

 Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
cik dalyla
Helper
Helper


Posts : 387
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Tue Oct 20, 2009 11:34 am

Salam semua..

pagi tadi sahabat baik saya edy@chedy@penunggu@pujangga sesat telah memaklumkan kepada saya bahawa tanggal 20oktober 19 Oktober adalah ulang tahun kelahiran saudara kita

19 - Mr_C
23 - Mr.O aka Omar
26 - Unloveable
27 - Laksamana Sunan

Info ini saya tidak tahu kesasihannya melainkan tuan empunya badan mengiyakan.jadi apapun saya ingin menjadi orang pertama terakhir dan terlambat di bestweh@nostalgia untuk mengucapkan selamat ulang tahun kelahiran kepada semua di atas.semoga hari-hari anda yang mendatang dipenuhi rahmat dan kejayaan..dan teruskan perjuangan anta dalam jalan jihad.dan semoga Allah memanjangkan umur mereka supaya terus sihat walafiat.

Shengri kuaile to all (nak ucap dalam bahasa arab tak reti,jd bahasa mandarin pon jadi la hehe)

daripada sahabat seperjuangan,

dyla dalyla@panda mermay@boaTrinity@pandaTrinity

gambar kek hari jadi berupa hadiah hari jadi skali(pakej):


p/s:yang keberapa ni??
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin


Posts : 88
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Tue Oct 20, 2009 11:46 am

pembetulan 19/10/2009

kita terlambat satu hari..

_________________
testing
Back to top Go down
http://nostalgia.heavenforum.com
cik dalyla
Helper
Helper


Posts : 387
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Tue Oct 20, 2009 11:48 am

alamak yeke?tidaaakkkk tak boleh jadi org pertama isk2
jadi org terakhir pon jadi la hehehe
Back to top Go down
ainD_Wunan
Anbu Senior
Anbu Senior


Posts : 603
Join date : 2009-10-01
Age : 59
Location : umah atas tanah di planet bumi

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Tue Oct 20, 2009 11:49 am

selamat hari ulang tahun..ni hadiah misteri dr ain...

Back to top Go down
http://norezschan.blogspot.com
ainD_Wunan
Anbu Senior
Anbu Senior


Posts : 603
Join date : 2009-10-01
Age : 59
Location : umah atas tanah di planet bumi

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Tue Oct 20, 2009 11:49 am

heheh
da post ru gtau...hepi belated besdayla lau camtu...
Back to top Go down
http://norezschan.blogspot.com
Admin
Admin
Admin


Posts : 88
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Tue Oct 20, 2009 11:50 am

19 - Caliph
19 - Mr_C
23 - Mr.O aka Omar
26 - Unloveable
27 - Laksamana Sunan

antara member yang lahir bulan 10.. jika ada tertinggal sila nyatakan bro/sis semua!

_________________
testing
Back to top Go down
http://nostalgia.heavenforum.com
cik dalyla
Helper
Helper


Posts : 387
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Tue Oct 20, 2009 11:54 am

sunan tau dah.sama dgn kakak aku nye bday ehehe
Back to top Go down
Laksamana Sunan
Moderator
Moderator


Posts : 714
Join date : 2009-09-27
Age : 29
Location : dalam jasad manusia

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Tue Oct 20, 2009 12:08 pm

sunan lahir tanggal 27 october 1501...sehari selepas Tuah dilahirkan ,2 jam selepas mak bidan dtg rumah , seminggu selepas mak sunan sakit2 perut ...

_________________

MATI ITU PASTI.....HIDUP INSYAALLAH


Apabila hujan turun..
Melimpah lah air dari perbukitan
Aliran menujah ke batu
melekuk..
tanda waktu beralih
Seiring nyawa menghanyut usia
Sejalan nafas
melangkah ke hujung..


"....Awan..
Kalau dapat dicapai
maka saktilah hamba.."



Back to top Go down
Redline360
Helper
Helper


Posts : 119
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Tue Oct 20, 2009 2:08 pm

Laksamana Sunan wrote:
sunan lahir tanggal 27 october 1501...sehari selepas Tuah dilahirkan ,2 jam selepas mak bidan dtg rumah , seminggu selepas mak sunan sakit2 perut ...

sebulan selepas aku menang lumba lari 100meter utk rumah merah...

HEPI BDAY BOR AND TO U ALL AND FAMILY.... SEMOGA ALLAH AKAN MEMUDAHKAN REZEKI KALIAN, DAN MEMBERI KESIHATAN YANG BAIK, DAN SEMOGA DI PERMUDAHKAN DALAM SEGALA HAL DUNIA DAN AKHIRAT, DAN DI PERTEMUKAN JODOH(ESP SUNAN HAHAHAHA), DAN DIRAHMATI SENTIASA.




_________________
Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Tue Oct 20, 2009 2:52 pm

kepada sapa2 berkenaan. silalah terima hadiah yg xseberapa dariku..


_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
[???]
Owner
Owner


Posts : 355
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Tue Oct 20, 2009 3:04 pm

yaaaa pihak bestweh yg wish dulu...korang check korang punya pm
mesti ada selamat hari jadi..semoga panjang umur..
wakakakaa....selamat hari jadi semua yg tersenarai d atas...
wan dapat panggilan free kol aku...
kalau x mati tanam sendri arr..wakakakakakakakakkaak
Back to top Go down
Morpheus_d_vai
Helper
Helper


Posts : 169
Join date : 2009-10-09
Location : tepi divaider

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Tue Oct 20, 2009 6:23 pm

kpd sume yg berkenaan aku ucapkan hapi besday yg ke....
semoga pnjg umur dan di murahkan rezeki........

_________________
TERUSKAN PERJUANGAN YANG BELUM SELESAI...

WHY NOT GET PAID TO LEAVE A COMMENT?--->youthsays
Back to top Go down
http://rajalawakjenaka.blogspot.com
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Tue Oct 20, 2009 6:54 pm

aku nak wish ni kat pirate je.
selamat hari jadi.
semoga makin kuat ss ko.

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Wed Oct 21, 2009 5:13 am

neofairy wrote:
kepada sapa2 berkenaan. silalah terima hadiah yg xseberapa dariku..


eh eh, makaseh makaseh makaseh...
biarpon belum lagi birthday aku lagi...
kalo tak silap, ari jumaat lah...
argh, mls lah nak check kalendar...
ehehehe, nie kucing nie pompuan ke???
ekekeke...
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Wed Oct 21, 2009 5:15 am

pandaTrinity wrote:
Salam semua..

pagi tadi sahabat baik saya edy@chedy@penunggu@pujangga sesat telah memaklumkan kepada saya bahawa tanggal 20oktober 19 Oktober adalah ulang tahun kelahiran saudara kita

19 - Mr_C
23 - Mr.O aka Omar
26 - Unloveable
27 - Laksamana Sunan

Info ini saya tidak tahu kesasihannya melainkan tuan empunya badan mengiyakan.jadi apapun saya ingin menjadi orang pertama terakhir dan terlambat di bestweh@nostalgia untuk mengucapkan selamat ulang tahun kelahiran kepada semua di atas.semoga hari-hari anda yang mendatang dipenuhi rahmat dan kejayaan..dan teruskan perjuangan anta dalam jalan jihad.dan semoga Allah memanjangkan umur mereka supaya terus sihat walafiat.

Shengri kuaile to all (nak ucap dalam bahasa arab tak reti,jd bahasa mandarin pon jadi la hehe)

daripada sahabat seperjuangan,

dyla dalyla@panda mermay@boaTrinity@pandaTrinity

gambar kek hari jadi berupa hadiah hari jadi skali(pakej):


p/s:yang keberapa ni??


ko kasi aku flying kiss kat aku melalui avatar ko pon dah ckp dah panda...takyah susah2 beri hadiah dalam kotak nih...
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
PiRaTe_KinG
Moderator
Moderator


Posts : 515
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Wed Oct 21, 2009 1:32 pm

neofairy wrote:
aku nak wish ni kat pirate je.
selamat hari jadi.
semoga makin kuat ss ko.

oit..besday aku dah lamer lepas daa...
Back to top Go down
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Wed Oct 21, 2009 8:54 pm

PiRaTe_KinG wrote:
neofairy wrote:
aku nak wish ni kat pirate je.
selamat hari jadi.
semoga makin kuat ss ko.

oit..besday aku dah lamer lepas daa...

takper, nak jugak wish birthday kat ko pirate...
hehehhe...
hepi birthday...
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
PiRaTe_KinG
Moderator
Moderator


Posts : 515
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Thu Oct 22, 2009 9:25 am

hahaha..thanx omar..dan wafi juga..layan jela hehehe
Back to top Go down
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Fri Oct 23, 2009 12:15 am

aku tahu ko mmg layan ss...
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
cik dalyla
Helper
Helper


Posts : 387
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Fri Oct 23, 2009 3:10 am

mr. O wrote:
pandaTrinity wrote:
Salam semua..

pagi tadi sahabat baik saya edy@chedy@penunggu@pujangga sesat telah memaklumkan kepada saya bahawa tanggal 20oktober 19 Oktober adalah ulang tahun kelahiran saudara kita

19 - Mr_C
23 - Mr.O aka Omar
26 - Unloveable
27 - Laksamana Sunan

Info ini saya tidak tahu kesasihannya melainkan tuan empunya badan mengiyakan.jadi apapun saya ingin menjadi orang pertama terakhir dan terlambat di bestweh@nostalgia untuk mengucapkan selamat ulang tahun kelahiran kepada semua di atas.semoga hari-hari anda yang mendatang dipenuhi rahmat dan kejayaan..dan teruskan perjuangan anta dalam jalan jihad.dan semoga Allah memanjangkan umur mereka supaya terus sihat walafiat.

Shengri kuaile to all (nak ucap dalam bahasa arab tak reti,jd bahasa mandarin pon jadi la hehe)

daripada sahabat seperjuangan,

dyla dalyla@panda mermay@boaTrinity@pandaTrinity

gambar kek hari jadi berupa hadiah hari jadi skali(pakej):


p/s:yang keberapa ni??


ko kasi aku flying kiss kat aku melalui avatar ko pon dah ckp dah panda...takyah susah2 beri hadiah dalam kotak nih...

erkk??flying kiss?wahh susah ni flying kiss panda ni mahal ni wakakaka

_________________


I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone.
We are not the same persons this year as last; nor are those we love. It is a happy chance if we, changing, continue to love a changed person.

Back to top Go down
cik dalyla
Helper
Helper


Posts : 387
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Fri Oct 23, 2009 3:12 am

pandaTrinity wrote:
Salam semua..

pagi tadi sahabat baik saya edy@chedy@penunggu@pujangga sesat telah memaklumkan kepada saya bahawa tanggal 20oktober 19 Oktober adalah ulang tahun kelahiran saudara kita

19 - Mr_C
23 - Mr.O aka Omar
26 - Unloveable
27 - Laksamana Sunan

Info ini saya tidak tahu kesasihannya melainkan tuan empunya badan mengiyakan.jadi apapun saya ingin menjadi orang pertama terakhir dan terlambat di bestweh@nostalgia untuk mengucapkan selamat ulang tahun kelahiran kepada semua di atas.semoga hari-hari anda yang mendatang dipenuhi rahmat dan kejayaan..dan teruskan perjuangan anta dalam jalan jihad.dan semoga Allah memanjangkan umur mereka supaya terus sihat walafiat.

Shengri kuaile to all (nak ucap dalam bahasa arab tak reti,jd bahasa mandarin pon jadi la hehe)

daripada sahabat seperjuangan,

dyla dalyla@panda mermay@boaTrinity@pandaTrinity

gambar kek hari jadi berupa hadiah hari jadi skali(pakej):


p/s:yang keberapa ni??

kna edit hbs thread ni wakakakak
tak thn tu pertama jd yg terakhir

_________________


I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone.
We are not the same persons this year as last; nor are those we love. It is a happy chance if we, changing, continue to love a changed person.

Back to top Go down
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Fri Oct 23, 2009 4:19 am

aiseh, mmg mahal tue...
kulit panda pon mahal...
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
PiRaTe_KinG
Moderator
Moderator


Posts : 515
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Sat Oct 24, 2009 2:10 am

nama pon panda..mesti la jual mahal..hehehehe ;p
Back to top Go down
cik dalyla
Helper
Helper


Posts : 387
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Sat Oct 24, 2009 2:12 am

skang da tuka cik dalyla da,bkn panda
jadi harga flying kiss drp cik dalyla meningkat menjadi harga hantaran kawen wakakakaka

_________________


I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone.
We are not the same persons this year as last; nor are those we love. It is a happy chance if we, changing, continue to love a changed person.

Back to top Go down
PiRaTe_KinG
Moderator
Moderator


Posts : 515
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Sat Oct 24, 2009 2:18 am

erkkk...tu blm akad nikah lg wahahahaha
Back to top Go down
cik dalyla
Helper
Helper


Posts : 387
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Sat Oct 24, 2009 2:25 am

akad nikah dua kali ganda plak ehehehehe
bersedia la sape2 yg nk msuk minang tu
kmpul duit byk2 dlu wakakaka

_________________


I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone.
We are not the same persons this year as last; nor are those we love. It is a happy chance if we, changing, continue to love a changed person.

Back to top Go down
PiRaTe_KinG
Moderator
Moderator


Posts : 515
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Sat Oct 24, 2009 4:15 am

aku awal2 lg x masuk line dah..double confirm wakakakakakaaaka...

p/s: omar, dipersilakan (siap karpet merah lg utk omar)
Back to top Go down
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Sat Oct 24, 2009 5:27 am

Surprised
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
cik dalyla
Helper
Helper


Posts : 387
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Sat Oct 24, 2009 5:33 am

omar hanya mampu tersenyum tgk harga hantaran kekekee

_________________


I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone.
We are not the same persons this year as last; nor are those we love. It is a happy chance if we, changing, continue to love a changed person.

Back to top Go down
PiRaTe_KinG
Moderator
Moderator


Posts : 515
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Sun Oct 25, 2009 12:20 pm

giler mahal hantaran dyla..lg mahal dari scha al yahya ni..wahahahahahahahaha
Back to top Go down
cik dalyla
Helper
Helper


Posts : 387
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Sun Oct 25, 2009 10:01 pm

eheheheheh yela tp terbaca kat bestweh ada artikel kata carilah wanita yg tak kenakan hantaran tinggi
jadi cancel la nk hantaran tinggi wakakakakakak

_________________


I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone.
We are not the same persons this year as last; nor are those we love. It is a happy chance if we, changing, continue to love a changed person.

Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)   Today at 9:44 pm

Back to top Go down
 
Selamat ulang tahun kelahiran (cc to www.bestweh.org)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The world's largest Nature Aquarium - Takashi Amano
» Jual Arwana Golden Red RTG 12-13 cm Kualitas Export, ada sertifikat dan chip
» ASK : apa yg harus dipersiapkan untuk mulai memelihara/breeding guppy?
» Sejarah Printing dan Jenis Printer
» Memperingati 100 Tahun Maestro Lukis Terbaik Indonesia

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
nostalgia ® :: Arena Celoteh :: Chitchat 24 Hours-
Jump to:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion