nostalgia ®
sila register untuk mendapatkan kepuasaan yang tiada tandingan...bersama nostalgia!!


Nostalgia Community 2009-2010 ®
 
HomeCalendarFAQRegisterLog in
Free Our Mind
Mari Bersama-sama Dalam Dalam Perjuangan Jihad Cyber
Free Our Mind Crew © 2009
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» org pro nak masuk
by just smile Thu Dec 13, 2012 12:42 pm

» How To hack Streamyx Account
by just smile Wed Dec 12, 2012 10:24 am

» IZ FIBER menyelesaikan masalah sembelit, berat badan dan perut buncit
by intan az Sat Jan 29, 2011 7:28 pm

» 5 Pantang Larang & 6 Syarat Pemakanan Elak Obesiti
by intan az Sat Jan 29, 2011 7:26 pm

» Del Toro: Hari Pertamaku di Nostalgia Community! Sila beri tunjuk ajar...huhu!
by Ran Del Toro Thu Nov 18, 2010 7:17 am

» Internet Paling Laju Di Dunia!-40GBps
by uosɹǝdpǝɹıdxǝ Sun Nov 14, 2010 10:48 pm

» mama jaapar is here nokss....
by Ran Del Toro Sat Sep 11, 2010 10:07 am

» Mari Berbalas Pantun
by unknow Sun Aug 08, 2010 11:06 pm

» SMS FREE (Untuk Celcom)
by unknow Sun Aug 08, 2010 10:24 pm

» mana sume org
by uosɹǝdpǝɹıdxǝ Sat Jul 10, 2010 5:05 pm

» Kalau terjumpa atau ternampak hantu, apa nak buat?
by noname Sun Apr 11, 2010 8:22 pm

» Berkumpul semula di Nostalgia...
by noname Sun Apr 11, 2010 8:19 pm

» Jin Takut Pada Minyak Wangi...??
by Laksamana Sunan Tue Mar 30, 2010 1:47 am

» Buzz That RapidShare Wait Limit
by mr. O Tue Mar 16, 2010 5:31 am

» salam 1 malaysia
by bridex Fri Mar 05, 2010 5:01 pm

» Duduk Lama Depan Komputer Boleh Bawa Maut.
by noname Mon Feb 08, 2010 11:22 pm

» diari korang
by Laksamana Sunan Sat Feb 06, 2010 11:40 pm

» Mozilla Firefox shortcut keys
by waja Tue Jan 19, 2010 11:33 am

» Cara2 mencantikan PC anda..
by Redline360 Wed Jan 13, 2010 10:35 pm

» Cara lajukan capaian internet
by Redline360 Wed Jan 13, 2010 10:35 pm

Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 322 on Sun Jan 17, 2010 11:19 pm

Share | 
 

 Putus Cinta..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Putus Cinta..   Tue Oct 13, 2009 12:14 am

Sesungguhnya, setengah jam yang lalu, aku baru putus cinta..
(serius beb, nie lah first experience aku putus cinta)...
dan awek aku tue, adalah cinta pertama aku...
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
cik dalyla
Helper
Helper


Posts : 387
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Putus Cinta..   Tue Oct 13, 2009 12:52 am

eh bkn sblm ni pena putus cinta ke?
Back to top Go down
[???]
Owner
Owner


Posts : 355
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Putus Cinta..   Tue Oct 13, 2009 1:01 am

SABAR2 bro...
insyaallah allah akan pertemukan ko dengan orang lain
dan byk2 laa berdoa minta kepada tuhan
andai kata dia d ciptkn hnya untk ko
minta laa d pertemukan semula andai kata bukan minta
d jauhkn..d luar sana lebih ramai lagi..
tapi aku faham ko akan kata x serupaa seperti dia
tetapi kita kena ingat orang x suka dah kat kita terpksa
kita menerimanyaaa..
apa2 pon kasi story ckit andai kata ingin kongsi la hehehe
Back to top Go down
PiRaTe_KinG
Moderator
Moderator


Posts : 515
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Putus Cinta..   Tue Oct 13, 2009 1:51 am

sedihnye..tabahkan hati wahai omar..
Back to top Go down
Morpheus_d_vai
Helper
Helper


Posts : 169
Join date : 2009-10-09
Location : tepi divaider

PostSubject: Re: Putus Cinta..   Tue Oct 13, 2009 2:53 am

uiks....tul ke omar? skt woo pts cinte...
aku pun penah gak..tul la bak kate pepatah...
mkn x kenyang..tdo xlene...
cam tu la aku rase....
tabahkn dri omar....

_________________
TERUSKAN PERJUANGAN YANG BELUM SELESAI...

WHY NOT GET PAID TO LEAVE A COMMENT?--->youthsays
Back to top Go down
http://rajalawakjenaka.blogspot.com
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: Putus Cinta..   Wed Oct 14, 2009 2:58 am

sebenrnya mcm nie...
ex aku tue, jenis yg jaga solat..
dia solat istikharah untuk minta petunjuk dari Allah...
adakah saya nie jodoh dia...
jadi dia mimpilah...
dlm mimpi dia tue, dia dpt hint..
yg dia jumpa tue bukan aku..
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: Putus Cinta..   Wed Oct 14, 2009 3:01 am

dia pon tak dapt nak terima hkikat..
saya sendri pon tak dapat terima hkikat...
dia mintk saya jgn berharap dan lepaskan dia...
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
[???]
Owner
Owner


Posts : 355
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Putus Cinta..   Wed Oct 14, 2009 5:14 am

mcm tu kew..okay mcm nie..
allah jadikn setiap insan telah dia tetapkn siapa orangnya
dan kadang2 kita kena belajar terima hakikat..
aku amat2 faham persaan ko skrg..setiap kali smyg
berdoa kepada tuhan yg maha kuasa memohon kepda dia memberikn kekuatan
sebarang ujian dari tuhan yg maha kuasa...
dan mengenai solat istikhrah tu x dapat aku nak jawb..
ilmu aku pun x smpai mcm tu..rujuk laa kpda ustz..
kadang2 benda tu bukan datang dari mimpi
tapi ianya datang dari perasaan...allah bagi petunjuk
bukan dari mimpi saja..kalau ko selalu msg dengn dia tnya kepada dia,
dia kenal kew laki dlm mimpi tu? dan boleh kew ko citekn jalan mimp tu
Back to top Go down
mickhail
Ninja 1
Ninja 1


Posts : 16
Join date : 2009-10-06

PostSubject: Re: Putus Cinta..   Wed Oct 14, 2009 1:19 pm

no komen.. tak minat bab nie.. im in love with my virgy(virago)... hhehehe... selalu bersamanya walau kemana jua...
Back to top Go down
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: Putus Cinta..   Thu Oct 15, 2009 1:14 am

mr. unknown, dia ckp dia mimpi dia kerja dan jumpa klien dia...
pastue dia buat kerja, dia p makan..
time dia makan tue, kawan lelaki dia tegur dia...
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: Putus Cinta..   Thu Oct 15, 2009 1:37 am

ermm.. susah gak kes ko ni.. kalau setakat mimpi tu mungkin boleh datang dari banyak sumber. Mungkin petunjuk dari Allah. Mungkin hanya perasaan dia. Dan mungkin hanya dari syaitan. Tepuk dada tanya iman.

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
[???]
Owner
Owner


Posts : 355
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Putus Cinta..   Thu Oct 15, 2009 1:42 am

baru aku nak kata mcm tu tapi fairy telah pon bersuara
betol cakap fairy tu
Back to top Go down
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: Putus Cinta..   Thu Oct 15, 2009 1:48 am

Huhuhu, entahlah...
aku tak tahu nak buat mcm mana...
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: Putus Cinta..   Thu Oct 15, 2009 2:07 am

berdasarkan pengalaman aku, aku dapat rasa apa yg omar rasa. tapi kes aku lagi teruk aku rasa.. ambil masa nak ok balik bro. sebab kita da betul2 serius dan sayang then putus tgh jalan. mmg sakit lah. menikam kalbu broo.. tapi aku percaya pada qada dan qadar. Segalanya sudah ditetapkan. Jodoh pertemuan di tangan tuhan, kita mampu merancang. Tapi sekurangnya kita mesti berusaha la kan. Cuba dulu, kalau tiada jodoh nak buat mcm mana la kan. Sesungguhnya lelaki yang baik itu untuk wanita yang baik, begitulah sebaliknya. Insya Allah.

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
nilfaizal
Ninja 1
Ninja 1


Posts : 10
Join date : 2009-09-27
Age : 28

PostSubject: Re: Putus Cinta..   Thu Oct 15, 2009 8:07 am

UUhh jangan jangan orang tu si peiry.. tak guna nye kawan.. hahahaha

Sebenarnya omar.. ko laki.. ko kena dapatkan kepercayaan dia balik.. memang laa solat tu maybe betul atau tidak.. tapi semua tu atas kehendak Allah jugak Omar.. Ko redha n tawakal je.. n bersemuka.. katakan perasaan ko macam mane kat die... Kalo betulpompuan tu sayangkan ko.. die pun akan tetap pertahankan hubungan ni.. dan berusaha berdoa pada Allah yang ko adalah jodohnya...
Back to top Go down
http://myspace.com/nilfaizal
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: Putus Cinta..   Thu Oct 15, 2009 4:50 pm

wasssappp nilsyam.....

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Putus Cinta..   Today at 3:19 am

Back to top Go down
 
Putus Cinta..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
nostalgia ® :: Info dan Tips :: Tentang Cinta-
Jump to:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Free forum