nostalgia ®
sila register untuk mendapatkan kepuasaan yang tiada tandingan...bersama nostalgia!!


Nostalgia Community 2009-2010 ®
 
HomeCalendarFAQRegisterLog in
Free Our Mind
Mari Bersama-sama Dalam Dalam Perjuangan Jihad Cyber
Free Our Mind Crew © 2009
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» org pro nak masuk
by just smile Thu Dec 13, 2012 12:42 pm

» How To hack Streamyx Account
by just smile Wed Dec 12, 2012 10:24 am

» IZ FIBER menyelesaikan masalah sembelit, berat badan dan perut buncit
by intan az Sat Jan 29, 2011 7:28 pm

» 5 Pantang Larang & 6 Syarat Pemakanan Elak Obesiti
by intan az Sat Jan 29, 2011 7:26 pm

» Del Toro: Hari Pertamaku di Nostalgia Community! Sila beri tunjuk ajar...huhu!
by Ran Del Toro Thu Nov 18, 2010 7:17 am

» Internet Paling Laju Di Dunia!-40GBps
by uosɹǝdpǝɹıdxǝ Sun Nov 14, 2010 10:48 pm

» mama jaapar is here nokss....
by Ran Del Toro Sat Sep 11, 2010 10:07 am

» Mari Berbalas Pantun
by unknow Sun Aug 08, 2010 11:06 pm

» SMS FREE (Untuk Celcom)
by unknow Sun Aug 08, 2010 10:24 pm

» mana sume org
by uosɹǝdpǝɹıdxǝ Sat Jul 10, 2010 5:05 pm

» Kalau terjumpa atau ternampak hantu, apa nak buat?
by noname Sun Apr 11, 2010 8:22 pm

» Berkumpul semula di Nostalgia...
by noname Sun Apr 11, 2010 8:19 pm

» Jin Takut Pada Minyak Wangi...??
by Laksamana Sunan Tue Mar 30, 2010 1:47 am

» Buzz That RapidShare Wait Limit
by mr. O Tue Mar 16, 2010 5:31 am

» salam 1 malaysia
by bridex Fri Mar 05, 2010 5:01 pm

» Duduk Lama Depan Komputer Boleh Bawa Maut.
by noname Mon Feb 08, 2010 11:22 pm

» diari korang
by Laksamana Sunan Sat Feb 06, 2010 11:40 pm

» Mozilla Firefox shortcut keys
by waja Tue Jan 19, 2010 11:33 am

» Cara2 mencantikan PC anda..
by Redline360 Wed Jan 13, 2010 10:35 pm

» Cara lajukan capaian internet
by Redline360 Wed Jan 13, 2010 10:35 pm

Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 322 on Sun Jan 17, 2010 11:19 pm

Share | 
 

 Matrix Crew

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Matrix Crew   Sat Oct 10, 2009 3:17 pm

Di sini adalah kesinambungan dari Matrix Crew dulu. Jadi kepada sesiapa yang berminat nak join, saya dengan hati terbuka mempersilakan. Kalau boleh anda letakkan nama watak-watak Matrix di belakang nama anda sebagai simbol crew ini.

Di sini adalah antara siggy yang anda boleh pilih untuk krew ini.

Siggy No.1

Code:
http://www.myspaceimagecodes.net/images/88987matrix.gif

Siggy No. 2

Code:
http://img.userbarz.com/15/2889.gif

Siggy No. 3

Code:
http://img.userbarz.com/83/16548.gif



I will try to FREE YOUR MIND. But I can only show you the door. You the only one that will walk through the door.
-Morpheus The Matrix-

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: Matrix Crew   Sat Oct 10, 2009 3:22 pm





Di sini saya jelaskan apa itu sebenarnya The Matrix..

The Matrix bukan sekadar filem, terdapat maksud tersirat disebaliknya, melangkaui kepercayaan pelbagai agama khasnya Islam, dimana para orientalis banyak belajar dari falsafah Tasawuf (Sufism mengikut terminologi Barat) untuk mengetahui rahsia alam ini. Pengetahuan Matrix terbahagi kepada dua; dari Allah S.W.T kepada para malaikat seterusnya para Kekasih-Nya (khasnya Nabi Muhammad S.A.W) hingga kepada insan-insan beriman dan yang kedua, Izazil (Iblis) menurun kepada syaitan, Dajal dan seterusnya kepada Secret Societies. Azazil pula belajar tentang Matrix ketika dia menjadi Ketua Malaikat dari The Source, Allah Rabbul Izzati. Nabi Adam A.S pula setelah diciptakan turut belajar silibus Matrix dengan codename: 'NAMA-NAMA' (sila rujuk Al-Quran). The Matrix adalah kisah pencarian makhluk Tuhan bernama manusia kepada asal-usul dirinya, di mana sebenarnya dia berada, ke mana dia akan pergi dan kepada siapa dia akan kembali.

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: Matrix Crew   Sat Oct 10, 2009 3:25 pm

Kita semua adalah pengemis kebenaran.Kita semua dilahirkan di dalam penjara. PENJARA MINDA yang TIDAK berbau atau dapat dirasa,didengar dan dilihat.Ia adalah penjara yang sunyi sepi,gelap dan kosong.Malangnya,tidak seorang pun yang dapat memberitahu anda setepatnya apakah Matrix itu.Anda KENA CARI DAN KAJI SENDIRI.Ini adalah peluang anda yang terakhir,selepas ini tiada ruang untuk KEMBALI.Di sini ada dua biji pil;merah dan biru.

Anda ambil pil biru,semua cerita akan berakhir di sini;anda akan bangun dari tidur dan anda percaya apa yang anda ingin percaya.

Anda ambil pil merah,anda akan tetap di dunia yang benar-benar menakjubkan...kami jamin, dan kami akan bawa anda sedalam mana 'lubang sang arnab' itu pergi.

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: Matrix Crew   Sat Oct 10, 2009 3:29 pm

Nak tanya, apa yang ada dalam Matric Club nih????
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: Matrix Crew   Sat Oct 10, 2009 3:31 pm

Apa yang ada dalam matrix club? saya akan cuba explain seikit demi sedikit kepada ahli kelab ini tentang matrix. Matrix kehidupan ini. Di samping melawan pirate crew aka ss krew.. haha

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
Morpheus_d_vai
Helper
Helper


Posts : 169
Join date : 2009-10-09
Location : tepi divaider

PostSubject: Re: Matrix Crew   Sat Oct 10, 2009 9:23 pm

Morpheus_d_vai join da club!

_________________
TERUSKAN PERJUANGAN YANG BELUM SELESAI...

WHY NOT GET PAID TO LEAVE A COMMENT?--->youthsays
Back to top Go down
http://rajalawakjenaka.blogspot.com
Laksamana Sunan
Moderator
Moderator


Posts : 714
Join date : 2009-09-27
Age : 29
Location : dalam jasad manusia

PostSubject: Re: Matrix Crew   Sat Oct 10, 2009 9:25 pm

laksamana sunan join the club..

sunan_01010101 >> watak baru dlm matrix..hero aka bodyguard neofairi.

_________________

MATI ITU PASTI.....HIDUP INSYAALLAH


Apabila hujan turun..
Melimpah lah air dari perbukitan
Aliran menujah ke batu
melekuk..
tanda waktu beralih
Seiring nyawa menghanyut usia
Sejalan nafas
melangkah ke hujung..


"....Awan..
Kalau dapat dicapai
maka saktilah hamba.."



Back to top Go down
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: Matrix Crew   Sat Oct 10, 2009 9:27 pm

Aaaa, aku tak tahu nak join ke tak nih..
aku nak pakai nick apa erk?
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
Morpheus_d_vai
Helper
Helper


Posts : 169
Join date : 2009-10-09
Location : tepi divaider

PostSubject: Re: Matrix Crew   Sat Oct 10, 2009 9:31 pm

join..jgn x join..

_________________
TERUSKAN PERJUANGAN YANG BELUM SELESAI...

WHY NOT GET PAID TO LEAVE A COMMENT?--->youthsays
Back to top Go down
http://rajalawakjenaka.blogspot.com
Morpheus_d_vai
Helper
Helper


Posts : 169
Join date : 2009-10-09
Location : tepi divaider

PostSubject: Re: Matrix Crew   Sat Oct 10, 2009 9:31 pm

join..jgn x join..

_________________
TERUSKAN PERJUANGAN YANG BELUM SELESAI...

WHY NOT GET PAID TO LEAVE A COMMENT?--->youthsays
Back to top Go down
http://rajalawakjenaka.blogspot.com
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: Matrix Crew   Sat Oct 10, 2009 9:40 pm

hahaha. mr o, guna je trinity.. wakaka. welcome to the club dvai, sunan..

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: Matrix Crew   Sat Oct 10, 2009 9:41 pm

uiks, trinity tue kan aweks...
adeh..
tak mo aku..
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: Matrix Crew   Sat Oct 10, 2009 9:47 pm

hahaha. saje je bgi nama awek. ko letak nama smith je. hehe.


"Because you didn't come here to make the choice, you've already made it. You're here to try to understand why you made it..."
(Oracle - MatrixReloaded)

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: Matrix Crew   Sat Oct 10, 2009 9:48 pm

"No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power..."
(Merovingian -MatrixReloaded)

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: Matrix Crew   Sat Oct 10, 2009 9:53 pm

Allah Swt berfirman:

"Dan (ingatlah), ketika Tuhanmu mengeluarkan keturunan anak-anak Adam dari sulbi mereka dan Allah mengambil kesaksian terhadap jiwa mereka (seraya berfirman): "Bukankah Aku ini Tuhanmu?" Mereka menjawab: "Betul (Engkau Tuhan kami), kami menjadi saksi". (Kami lakukan yang demikian itu) agar di hari kiamat kamu tidak mengatakan: "Sesungguhnya kami (bani Adam) adalah orang-orang yang lengah terhadap ini (keesaan Tuhan)", atau agar kamu tidak mengatakan: "Sesungguhnya orang-orang tua kami telah mempersekutukan Tuhan sejak dahulu, sedang kami ini adalah anak-anak keturunan yang (datang) sesudah mereka. Maka, apakah Engkau akan membinasakan kami karena perbuatan orang-orang yang sesat dahulu"
(QS.Al A'raf: 172-173)

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
mr_c
Moderator
Moderator


Posts : 11
Join date : 2009-10-06
Age : 106
Location : NOSTALGIAHEAVEN

PostSubject: Re: Matrix Crew   Sun Oct 11, 2009 4:36 pm

Selamat Maju Jaya Matrix Club dan Crew2 nya.
Terimalah hadiah dari mr_c untuk hiburan Matrix Crew.





0:00 - 0:21
kang...kong...kang...kong...kang...kong...
kangkongkangkongkangkongkangkongkangkong
kangkongkangkongkangkongkaaaaannggg...

_________________
Back to top Go down
http://nostalgia.heavenforum.com/forum.htm
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: Matrix Crew   Sun Oct 11, 2009 4:40 pm

wawaawaawa...
sakit perut aku gelak tgk video tue...
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: Matrix Crew   Today at 3:20 am

Back to top Go down
 
Matrix Crew
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» PTC GROUPS MATRIX
» Javascript Array
» Wall Aquarium dari Solo
» Sejarah Printing dan Jenis Printer

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
nostalgia ® :: Kenalkan Diri :: Salam Perkenalan Dari Kami-
Jump to:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Free forum