nostalgia ®
sila register untuk mendapatkan kepuasaan yang tiada tandingan...bersama nostalgia!!


Nostalgia Community 2009-2010 ®
 
HomeCalendarFAQRegisterLog in
Free Our Mind
Mari Bersama-sama Dalam Dalam Perjuangan Jihad Cyber
Free Our Mind Crew © 2009
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» org pro nak masuk
by just smile Thu Dec 13, 2012 12:42 pm

» How To hack Streamyx Account
by just smile Wed Dec 12, 2012 10:24 am

» IZ FIBER menyelesaikan masalah sembelit, berat badan dan perut buncit
by intan az Sat Jan 29, 2011 7:28 pm

» 5 Pantang Larang & 6 Syarat Pemakanan Elak Obesiti
by intan az Sat Jan 29, 2011 7:26 pm

» Del Toro: Hari Pertamaku di Nostalgia Community! Sila beri tunjuk ajar...huhu!
by Ran Del Toro Thu Nov 18, 2010 7:17 am

» Internet Paling Laju Di Dunia!-40GBps
by uosɹǝdpǝɹıdxǝ Sun Nov 14, 2010 10:48 pm

» mama jaapar is here nokss....
by Ran Del Toro Sat Sep 11, 2010 10:07 am

» Mari Berbalas Pantun
by unknow Sun Aug 08, 2010 11:06 pm

» SMS FREE (Untuk Celcom)
by unknow Sun Aug 08, 2010 10:24 pm

» mana sume org
by uosɹǝdpǝɹıdxǝ Sat Jul 10, 2010 5:05 pm

» Kalau terjumpa atau ternampak hantu, apa nak buat?
by noname Sun Apr 11, 2010 8:22 pm

» Berkumpul semula di Nostalgia...
by noname Sun Apr 11, 2010 8:19 pm

» Jin Takut Pada Minyak Wangi...??
by Laksamana Sunan Tue Mar 30, 2010 1:47 am

» Buzz That RapidShare Wait Limit
by mr. O Tue Mar 16, 2010 5:31 am

» salam 1 malaysia
by bridex Fri Mar 05, 2010 5:01 pm

» Duduk Lama Depan Komputer Boleh Bawa Maut.
by noname Mon Feb 08, 2010 11:22 pm

» diari korang
by Laksamana Sunan Sat Feb 06, 2010 11:40 pm

» Mozilla Firefox shortcut keys
by waja Tue Jan 19, 2010 11:33 am

» Cara2 mencantikan PC anda..
by Redline360 Wed Jan 13, 2010 10:35 pm

» Cara lajukan capaian internet
by Redline360 Wed Jan 13, 2010 10:35 pm

Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 322 on Sun Jan 17, 2010 11:19 pm

Share | 
 

 Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
pujanggA Sesat
Genin
Genin


Posts : 40
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?   Thu Oct 08, 2009 12:48 pm

Sesama aku melalui saat genting untuk memasuki bestweh ini, ada seseorang bertanya benda yang dimerasakan sukar untuk dilaksanakan. beliau military bukan nama sebenar, telah bertanya soalan "apa yang harus dilakukan bila wanita period?"

Disini ada tips2 untuk anda.. jadi teman lelaki yang memahami, dan susah senag bersama.......

1. Hadiah coklat kepadanya. pasti si gadis gembira menerimanya. sesungguhnya pemberian kamu itu menjadi ubat kepada emosi gadis kala itu


2. Nyatanya kehadiran PMS bukan waktu memutuskan hubungan. peranan lelaki perlu lebih memahami pasangannya. ikut rentak si dia dan layanlah dia sebagai seorang puteri sepanjang seminggu itu


3. Lelaki sering terkena leteran tentu mendapati kedatangan period teman wanita bukanlah hari yang paling indah. Cuba tumpukan perhatian lebih kepadanya dan jangan mendatangkan marahnya. ucapkan cinbta dan pujinya cantik lebih-lebih.

4. Harap teman lelaki lebih memahami dan tidak mengemukakan apa-apa persoalan atau masalah dalam waktu begini. kejutan perlulah yang bermanfaat dan benar-benar menggembirakan.


5. kala si kekasih mula bertanyakan tentang badannya, jangan pula menambah bara dengan mengunkit dia makan kek brownies semalam.


6. sebaik-baiknya tarik kekasihmu dan bawa dia bersiar-siar. Udara segar mampu mengubah moodnya. jangan sekali-kali mengingatkan dia mengenai ketidakselesaannya.

7. jangan bangkang jika dia mengutarakan masalah kami masih merokok walaupun sudah berjanji mahu berhenti, atau baju kamu bertaburan di lantai, kerana saat begini memungkinkan dia meninggikan suara


8. Adakah lebih baik kamu pelajri kehadiran period wanita kerana kamu akan sehidup semati dengan isteri atau bakal isteri. barulah bahagia dan serasi hidup.

9. bagi suami, belailah isteri jika dia dalam kesakitan. dodoi isteri agar dia lebih tenang. Manakala sang kekasih pula, bisikan kata-kata manis di telingannya menerusi telefon jika dia rasa kurang selesa.


10. Dengan kehadiran kamu wahai lelaki yang sangat memahami, ia bakal meringankan lagi tekanan wanita. Hadiahkan wanita Kotex soft & smooth Overnight kerana ia pilihan tepat..
Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?   Thu Oct 08, 2009 12:50 pm

kalau isteri period, suami merana.. wakaka

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
PiRaTe_KinG
Moderator
Moderator


Posts : 515
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?   Thu Oct 08, 2009 12:51 pm

nice info edy!!
Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?   Thu Oct 08, 2009 12:52 pm

kalau pakwe period? apa tindakan awek?

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
pujanggA Sesat
Genin
Genin


Posts : 40
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?   Thu Oct 08, 2009 12:54 pm

efairy wrote:
kalau pakwe period? apa tindakan awek?

sediakan surat resign, atau surat perintah makhamah la..

sebab bukan men, tapi shemale..
wakakakakaka

tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.. perlukah aku komen seperti di blog mazidul?
Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?   Thu Oct 08, 2009 12:57 pm

wakakakakakakaka.
jgn sebut pasal blog mazidul..
xtahan aku nak gelak ni..
lawak2.

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
PiRaTe_KinG
Moderator
Moderator


Posts : 515
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?   Thu Oct 08, 2009 12:58 pm

klu dua2 period, cmne plak edy?? Question
Back to top Go down
[???]
Owner
Owner


Posts : 355
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?   Thu Oct 08, 2009 12:58 pm

wakakaka bila baca pon nak tergelak pn ada
tapi nice share ek
yg hadiah coklat tu jenuh siap duit dia period semingu..seminggu mkn
coklat hahaha
Back to top Go down
pujanggA Sesat
Genin
Genin


Posts : 40
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?   Thu Oct 08, 2009 1:01 pm

kalau dua2 period satu cara mudah..

kahwin awal2 laa.. senang settle masalah..
wakakakakakakakakak
Back to top Go down
PiRaTe_KinG
Moderator
Moderator


Posts : 515
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?   Thu Oct 08, 2009 1:12 pm

kalau madu yg period?? pe tindakan suami dan bini sulung??
Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?   Thu Oct 08, 2009 1:19 pm

kalau madu period?
peluang terbuka luas la...
wakakakaka

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
pujanggA Sesat
Genin
Genin


Posts : 40
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?   Thu Oct 08, 2009 1:32 pm

isk isk soalan korang nie melebihi tahap pemikiran Ph.D macam aku nie..
tak sanggup aku nak jawap.. harap2 komen dari mazidul dtg membantu
Back to top Go down
Laksamana Sunan
Moderator
Moderator


Posts : 714
Join date : 2009-09-27
Age : 29
Location : dalam jasad manusia

PostSubject: Re: Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?   Thu Oct 08, 2009 1:38 pm

isk2..mazidul pun xmampu menjawab nye...dia hanya leh jawab "360..terjah..apa nk jadi"


harap2 kumandie dpt mengomen kt sini..dia punya ilmu lagi gaban...pengkaji akhir zaman tu hahahah

_________________

MATI ITU PASTI.....HIDUP INSYAALLAH


Apabila hujan turun..
Melimpah lah air dari perbukitan
Aliran menujah ke batu
melekuk..
tanda waktu beralih
Seiring nyawa menghanyut usia
Sejalan nafas
melangkah ke hujung..


"....Awan..
Kalau dapat dicapai
maka saktilah hamba.."



Back to top Go down
pujanggA Sesat
Genin
Genin


Posts : 40
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?   Thu Oct 08, 2009 1:42 pm

hahahaahhahahaha.. nescaya terjawap sekalin soalan ..
Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?   Thu Oct 08, 2009 1:46 pm

hahahaha. rahsia alam akan terbongkar...

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
pujanggA Sesat
Genin
Genin


Posts : 40
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?   Thu Oct 08, 2009 1:55 pm

silent aku pun dah lama tahu
Back to top Go down
PiRaTe_KinG
Moderator
Moderator


Posts : 515
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?   Thu Oct 08, 2009 2:28 pm

aku dah lama tahu..mazidul terbakar baca komen di blog beliau...wahahaha..
Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?   Thu Oct 08, 2009 2:40 pm

hahahaha.
bukan terbakar, trus senyap x berbicara...

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
pujanggA Sesat
Genin
Genin


Posts : 40
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?   Thu Oct 08, 2009 5:04 pm

hahahahaha.. jadi slim tu nanti dia buat kajian.. wakakakakakak
Back to top Go down
mysterious
Genin Senior
Genin Senior


Posts : 60
Join date : 2009-10-27

PostSubject: Re: Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?   Wed Oct 28, 2009 11:01 am

affraid
Back to top Go down
ainD_Wunan
Anbu Senior
Anbu Senior


Posts : 603
Join date : 2009-10-01
Age : 59
Location : umah atas tanah di planet bumi

PostSubject: Re: Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?   Wed Oct 28, 2009 3:45 pm

ish2...mcm2 idea yg kuar nih....
Back to top Go down
http://norezschan.blogspot.com
mysterious
Genin Senior
Genin Senior


Posts : 60
Join date : 2009-10-27

PostSubject: Re: Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?   Wed Oct 28, 2009 5:54 pm

tu haaa affraid
idea demi idea ade
tapi okeh ape dpt pakwe cam ni
sjuk hati gk Laughing
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?   Today at 3:19 am

Back to top Go down
 
Kekasih Period? Kita (Jejaka) Apa yang perlu dilakukan?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Hal2 yang harus diperhatikan dalam akuarium laut/persiapannya & perawatannya
» Migraines and monthly period
» The pain level before period is getting worse
» Perlengkapan yang dibutuhkan aquarium laut
» Jenis-jenis Ikan Predator yang biasa dipelihara

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
nostalgia ® :: Info dan Tips :: Tips & Nasihat-
Jump to:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Free forum