nostalgia ®
sila register untuk mendapatkan kepuasaan yang tiada tandingan...bersama nostalgia!!


Nostalgia Community 2009-2010 ®
 
HomeCalendarFAQRegisterLog in
Free Our Mind
Mari Bersama-sama Dalam Dalam Perjuangan Jihad Cyber
Free Our Mind Crew © 2009
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» org pro nak masuk
by just smile Thu Dec 13, 2012 12:42 pm

» How To hack Streamyx Account
by just smile Wed Dec 12, 2012 10:24 am

» IZ FIBER menyelesaikan masalah sembelit, berat badan dan perut buncit
by intan az Sat Jan 29, 2011 7:28 pm

» 5 Pantang Larang & 6 Syarat Pemakanan Elak Obesiti
by intan az Sat Jan 29, 2011 7:26 pm

» Del Toro: Hari Pertamaku di Nostalgia Community! Sila beri tunjuk ajar...huhu!
by Ran Del Toro Thu Nov 18, 2010 7:17 am

» Internet Paling Laju Di Dunia!-40GBps
by uosɹǝdpǝɹıdxǝ Sun Nov 14, 2010 10:48 pm

» mama jaapar is here nokss....
by Ran Del Toro Sat Sep 11, 2010 10:07 am

» Mari Berbalas Pantun
by unknow Sun Aug 08, 2010 11:06 pm

» SMS FREE (Untuk Celcom)
by unknow Sun Aug 08, 2010 10:24 pm

» mana sume org
by uosɹǝdpǝɹıdxǝ Sat Jul 10, 2010 5:05 pm

» Kalau terjumpa atau ternampak hantu, apa nak buat?
by noname Sun Apr 11, 2010 8:22 pm

» Berkumpul semula di Nostalgia...
by noname Sun Apr 11, 2010 8:19 pm

» Jin Takut Pada Minyak Wangi...??
by Laksamana Sunan Tue Mar 30, 2010 1:47 am

» Buzz That RapidShare Wait Limit
by mr. O Tue Mar 16, 2010 5:31 am

» salam 1 malaysia
by bridex Fri Mar 05, 2010 5:01 pm

» Duduk Lama Depan Komputer Boleh Bawa Maut.
by noname Mon Feb 08, 2010 11:22 pm

» diari korang
by Laksamana Sunan Sat Feb 06, 2010 11:40 pm

» Mozilla Firefox shortcut keys
by waja Tue Jan 19, 2010 11:33 am

» Cara2 mencantikan PC anda..
by Redline360 Wed Jan 13, 2010 10:35 pm

» Cara lajukan capaian internet
by Redline360 Wed Jan 13, 2010 10:35 pm

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 322 on Sun Jan 17, 2010 11:19 pm

Share | 
 

 "league of single gentlement" (hapdet!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Laksamana Sunan
Moderator
Moderator


Posts : 714
Join date : 2009-09-27
Age : 29
Location : dalam jasad manusia

PostSubject: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Wed Oct 07, 2009 5:07 pm

Salam...dgn ini secara rasminya tertubuh club "league of single gentlement" atas persetujuan bersama di dalam meeting room chatbox td..


secara otomatiknya..ni adalah carta organisasi club :


Penaung : redline360
(syer beliau terbanyak sekaligus melayakkan diri bergelar penaung .sudah bergelar seorg suami kpd isteri beliau dan baru sahaja bergelar seorg ayah kepada blueline jr 360)


President : Efairy
(beliau dipilih menduduki jawatan sebagai president kerana beliau merupakan jejaka paling kacak dlm Bestweh .beliau lebih dikenali sebagai Tomok Bestweh gara2 kekacakan beliau bergambar seperti Tomok sebenar..)

Naib President : Mr unknown & Mr O
(Selamat datang diucapkan kepada Mr Unknown dan juga Mr O ke kelab single bestweh. Kedua2 orang jejaka ni baru sahaja bergelar Teruna Idaman Semalaya hasil undian berjuta2 gadis semalaya.)

Setiausaha : mistaken_identity
(mistaken_identity dipilih menjadi setiausaha kerana kejayaan beliau mengayat @ mengejas panda (awek hawt bestweh)..kejayaan beliau mnjadi teman lelaki kepada panda merupakan sumber inspirasi besar kpd beruang kutub dan tapir2 di dunia ni sekaligus menjadi sebab kenapa beliau dipilih sebagai setiausaha)

Bendahari :

AJK Kelas Pertama : Pirate_King
(dia ni ade awek,camne leh jadi ajk kelas pertama kelab single..wahaha)

AJK Kelas Kedua : Laksamana Sunan & Bridex
(Kedua2 jejaka ni layak secara automatik menjadi AJK kelas kedua kerana kedua2 org ni masih single dan teruna..wahahah..)

Ahli Biasa : terbuka kepada yg berminat~~



Segala permohonan hendaklah PM kpd President...

_________________

MATI ITU PASTI.....HIDUP INSYAALLAH


Apabila hujan turun..
Melimpah lah air dari perbukitan
Aliran menujah ke batu
melekuk..
tanda waktu beralih
Seiring nyawa menghanyut usia
Sejalan nafas
melangkah ke hujung..


"....Awan..
Kalau dapat dicapai
maka saktilah hamba.."





Last edited by Laksamana Sunan on Thu Oct 15, 2009 11:16 am; edited 9 times in total
Back to top Go down
mistaken_identity



Posts : 8
Join date : 2009-10-07
Location : somewhere where i belong to

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Wed Oct 07, 2009 5:09 pm

pergh aku nak letak mana?jawatan lagi bawah takde ke hahaha
Back to top Go down
PiRaTe_KinG
Moderator
Moderator


Posts : 515
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Wed Oct 07, 2009 5:09 pm

aku nk apply utk jawatan ajk kelas pertama bleh??? Smile
Back to top Go down
bridex
Helper
Helper


Posts : 151
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Wed Oct 07, 2009 5:11 pm

permohonan hendaklah di langsungkan kepada tuan presiden.

hahahahahahah
Back to top Go down
Laksamana Sunan
Moderator
Moderator


Posts : 714
Join date : 2009-09-27
Age : 29
Location : dalam jasad manusia

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Wed Oct 07, 2009 5:13 pm

mistaken : jawatan paling bawah adalah AJK Kelas Ke2..dah diisi..heheh

_________________

MATI ITU PASTI.....HIDUP INSYAALLAH


Apabila hujan turun..
Melimpah lah air dari perbukitan
Aliran menujah ke batu
melekuk..
tanda waktu beralih
Seiring nyawa menghanyut usia
Sejalan nafas
melangkah ke hujung..


"....Awan..
Kalau dapat dicapai
maka saktilah hamba.."



Back to top Go down
bridex
Helper
Helper


Posts : 151
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Wed Oct 07, 2009 5:23 pm

ahli2 biasa boleh kot??

jemput ramai2
Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Wed Oct 07, 2009 7:11 pm

hahahahaha.
aku lak presiden..
lawak2..
sila2, jgn malu jgn segan join club nie..

apa keistimewaan anda join?
1. anda dapat meluahkan perasaan anda, kecewa, sedih atau apa2 kepada rakan2 club ini.
2. anda juga akan mendapat kata2 motivasi dan nasihat cinta dari mr cinta aka edy the great.
3. meninggikan saham anda di mata gadis2 bestweh
4. anda akan mendapat tips2 hangat memikat di thread ini..

hahaha, jom join ramai2.
Back to top Go down
cik dalyla
Helper
Helper


Posts : 387
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Wed Oct 07, 2009 8:06 pm

no 4 tu yg tak thn tu wahahahahah
ok pasni tgk saham korg nek ke tak ;p
Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Thu Oct 08, 2009 12:46 am

hahaha. ok.. saham aku da naek 20% sejak thread ni dibuka..
Back to top Go down
PiRaTe_KinG
Moderator
Moderator


Posts : 515
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Thu Oct 08, 2009 1:13 am

saham aku sentiasa naik 30% tiap2 jam kat forum ni..wahahahahaha.. Laughing Twisted Evil
Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Thu Oct 08, 2009 1:47 am

wahahahaha. ko mmg pirate.. aku da lama tahu.
Back to top Go down
PiRaTe_KinG
Moderator
Moderator


Posts : 515
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Thu Oct 08, 2009 2:15 am

aku dah lama tahu..ss wafi meningkat 80% selepas tengah malam..wahahahahahaha..
Back to top Go down
pagipetang
Genin
Genin


Posts : 48
Join date : 2009-10-08

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Thu Oct 08, 2009 3:52 am

wahhhh...single meyh..haha..aku suke club ni..rase nak join lak..aku nak jadi bendahari..tu je..
Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Thu Oct 08, 2009 12:53 pm

hahaha. sila2.
bendahari masih kosong..

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
[???]
Owner
Owner


Posts : 355
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Thu Oct 08, 2009 1:15 pm

wakakakak nak tergelak gila tgk kelebihan tu
wakakakaka...
nampknya user2 biasa mcm aku nie
xdak awek arr nak...
coz yg jual club nie akan dapat kelbhan tahp dwa
wkaaakakaka
tapi selagi korang ada wan selagi tu aweekkkk akan join korang
wakakakaka
Back to top Go down
PiRaTe_KinG
Moderator
Moderator


Posts : 515
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Thu Oct 08, 2009 1:19 pm

mieru xpe..user hensem yg plg tegar dlm bestweh.. Laughing
Back to top Go down
Morpheus_d_vai
Helper
Helper


Posts : 169
Join date : 2009-10-09
Location : tepi divaider

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Sat Oct 10, 2009 10:15 pm

club cam ni pun ade gak kew...

_________________
TERUSKAN PERJUANGAN YANG BELUM SELESAI...

WHY NOT GET PAID TO LEAVE A COMMENT?--->youthsays
Back to top Go down
http://rajalawakjenaka.blogspot.com
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Sat Oct 10, 2009 11:27 pm

neofairy wrote:
hahaha. sila2.
bendahari masih kosong..

wah, aku nak joinlah....
dsbbkan aku adalah satu2nya accountant dlm nih..
maka dgn ini, aku akan bertanding untuk jwatan bendahari...
kan bendahari pegang duit...
bleh tak?
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
PiRaTe_KinG
Moderator
Moderator


Posts : 515
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Sun Oct 11, 2009 2:15 am

bleh je omar...hehehehehe..
Back to top Go down
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Sun Oct 11, 2009 2:16 am

yeah, sayuti kembali..
eheehehe....
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
PiRaTe_KinG
Moderator
Moderator


Posts : 515
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Sun Oct 11, 2009 2:41 am

aku nak jadi ajk kelas pertama dah la..aku nak merendah diri je..
Back to top Go down
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Sun Oct 11, 2009 3:23 am

eh, tugas ajk kelas pertama apa dia erk?
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
PiRaTe_KinG
Moderator
Moderator


Posts : 515
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Sun Oct 11, 2009 3:25 am

entah..aku pon xtau..hehehehehe..
Back to top Go down
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Sun Oct 11, 2009 3:30 am

ish ish, mcm mana nk jadi kalo tak tahu bidang kerja sendiri..
ish ish...
aku rasa la kan mungkin bancuh kopi kot...
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
bridex
Helper
Helper


Posts : 151
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Mon Oct 12, 2009 10:16 am

testimoni:

sejak kelab ini di tubuhkan, dan saya menyertai serentak dgn laksamana sunan, sy masih kekal single sehingga jam komen ini di taip. terima kasih kepada semua yg menyokong kelab ini.

_________________


Daihatsu Mira L512 4WD

Back to top Go down
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Tue Oct 13, 2009 12:02 am

saya cadangkan ahli kelab ini wajib untuk mempunyai skype supaya kita boleh bermsyuarat secara online untuk membincngkan hala tuju kelab kita...
aiseh...
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
PiRaTe_KinG
Moderator
Moderator


Posts : 515
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Tue Oct 13, 2009 2:31 am

erkk mana nama aku kat carta organisasi ni??
Back to top Go down
bridex
Helper
Helper


Posts : 151
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Tue Oct 13, 2009 5:31 pm

PiRaTe_KinG wrote:
erkk mana nama aku kat carta organisasi ni??


mentang2 ajk kelas kedua, laksamana sunan amik sikap sambil lewa je dalam kelab. nak kena report presiden nih. jaga kau.

_________________


Daihatsu Mira L512 4WD

Back to top Go down
Scha



Posts : 5
Join date : 2009-10-12

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Tue Oct 13, 2009 6:12 pm

Laksamana Sunan wrote:
Salam...dgn ini secara rasminya tertubuh club "league of single gentlement" atas persetujuan bersama di dalam meeting room chatbox td..


secara otomatiknya..ni adalah carta organisasi club :

president : efairi


naib president : kekosongan

setiausaha : kekosongan

Bendahari : mr.O

AJK Kelas Pertama : kekosongan

AJK Kelas Kedua : Laksamana Sunan & Bridex

Ahli Biasa : terbuka kepada yg berminat~~

Segala permohonan hendaklah PM kpd President...

apa efairy presiden! abes tu scha ni sapa? mmg nak kena la dia nie.. nnti la..
Back to top Go down
Redline360
Helper
Helper


Posts : 119
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Tue Oct 13, 2009 10:12 pm

aku rasa aku layak sgt jawatan Ahli Lembaga Pengarah sebab aku yg paling byk syerr...

_________________
Back to top Go down
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Wed Oct 14, 2009 2:41 am

aiseh, redline nak jadi ahli lembaga pengarah...
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
mistaken_identity



Posts : 8
Join date : 2009-10-07
Location : somewhere where i belong to

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Wed Oct 14, 2009 6:18 pm

biar la aku jd setiausaha hehehe
Back to top Go down
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Wed Oct 14, 2009 6:25 pm

herm, aku rasa sapa plg layak erk jadi naib presiden????
aku rasa mr u plg layak...
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Wed Oct 14, 2009 6:26 pm

mr o da mr u!

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Wed Oct 14, 2009 6:27 pm

neofairy wrote:
mr o da mr u!

apa ko ckp nih fairy???
tak faham plak aku...
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
PiRaTe_KinG
Moderator
Moderator


Posts : 515
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Thu Oct 15, 2009 2:58 am

vote omar for naib presiden!! aku ajk kelas pertama je..hehehehe
Back to top Go down
Redline360
Helper
Helper


Posts : 119
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Thu Oct 15, 2009 1:22 pm

Alhamdulillah, tertubuh nya kelab ini marilah kita bersama2 merapat barisan dan silaturahim antara sesama insan.... dgn perlantikan saya sbg Penaung saya akan turut melaksanakan pembinaan jambatan 36 tingkat antara seremban dan lembah klang, dan juga cuba mendapat kebajikan bagi para ahli agar di beri hak keistimewaan untuk rawatan kesihatan di Hospital Gleneagles/ Hospital Pantai atau Kelinik Yaakub kelas pertama. Serta hari keluarga di Sunway Lagoon atau di mana2 yang free, serta laptop Sony Vaio sorang satu.... Semua ahli jawatankuasa sila bentangkan laporan akhir kewangan yang akan di audit oleh juruaudit yang bertauliah dan yang tidak bertauliah (mana yang murah).

Khidmat yang akan diberi:

- Cara menjadi bujang yang beriman.
- Persiapan menjadi seorang suami yang bertanggungjawab
- Rahsia malam pertama (pm Laksamana Sunan, Feri,Mr unknown, Mr O
,mistaken_identity,pirate dan bridex utk lebih lanjut).
- Khidmat nasihat sakit tuan.
- Dan yg terbaru bagaimana utk menambahkan isteri.

ps: CINTA TIDAK AKAN DATANG KALAU TIDAK DICARI.....

Yang Benar,

Yang Terutama Dato Seri IR Redline360 PJK, PMC, PMR, SPM, SAP, TNB, SMS, JPS, COM,ORG, MY, GAY, HTTP, WWW Dan byk lagi....

- Penaung Kelab ini dan Penaung Persatuan Ikan Baung Se-Afrika..

_________________
Back to top Go down
neofairy
Admin
Admin


Posts : 527
Join date : 2009-09-27
Age : 106
Location : Holy Land, Jurusalem

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Thu Oct 15, 2009 1:34 pm

wakakakaakaka..
lawak2..
sakit perut den..


cepat2, aku bgi khidmat urut sakit tuan percuma kepada ahli kelab ni..

(guna minyak lintah tok wan dan gambir sarawak..)

_________________

We Are Happy Family!

Back to top Go down
Redline360
Helper
Helper


Posts : 119
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Thu Oct 15, 2009 1:51 pm

neofairy wrote:
wakakakaakaka..
lawak2..
sakit perut den..


cepat2, aku bgi khidmat urut sakit tuan percuma kepada ahli kelab ni..

(guna minyak lintah tok wan dan gambir sarawak..)

Seperti yg telah saya katakan , menyertai Kelab ini tiada kerugian nya... Sertailah beramai2. Pastu masa depan anda terjamin.

-Perniagaan lintah darat ada di sediakan.

_________________
Back to top Go down
bridex
Helper
Helper


Posts : 151
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Thu Oct 15, 2009 4:10 pm

waaaaa.. sony vaio..

selera dah nih.

mcm2 ada nih

_________________


Daihatsu Mira L512 4WD

Back to top Go down
cik dalyla
Helper
Helper


Posts : 387
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Thu Oct 15, 2009 7:34 pm

fuyooohhhh panda nk join takleh ke?isk2 leh menyamar jd lelaki single ni hahahahah

isk3 yg tak thn tu sbb mistaken diberi jawatan tu adeeehhhhhh hahahahah
Back to top Go down
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Sat Oct 17, 2009 12:37 pm

huhu, uiks, aku jadi naib presiden???
aiseh....
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
ainD_Wunan
Anbu Senior
Anbu Senior


Posts : 603
Join date : 2009-10-01
Age : 59
Location : umah atas tanah di planet bumi

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Sat Oct 17, 2009 12:48 pm

nampaknya xde kaitan sy disini..sy pergi dulu....
Back to top Go down
http://norezschan.blogspot.com
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Sun Oct 18, 2009 12:10 am

eh eh, merajuk pulak akak ain...
huhuhu, jgnlah merajuk akak...
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
fareez87
Genin
Genin


Posts : 57
Join date : 2009-10-07
Age : 29
Location : Darul Peace

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Sun Oct 18, 2009 1:00 am

huhu aku pun nak join la n aku secara x malunyer melantik diri aku menjadi penasihat kehormat kepada klab ni n secara otomatiknya mendapat dajah kebesaran "league of single gentlement" lol! lol! lol!
Back to top Go down
http://komuniti-sbdj.blogspot.com
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Sun Oct 18, 2009 1:22 am

aku skunk tgh buat siggy untuk kelab kita...
tpi syg, cs3 aku tak dpt bukak plak...
cesss......
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
ainD_Wunan
Anbu Senior
Anbu Senior


Posts : 603
Join date : 2009-10-01
Age : 59
Location : umah atas tanah di planet bumi

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Sun Oct 18, 2009 9:35 am

Quote :
eh eh, merajuk pulak akak ain...
huhuhu, jgnlah merajuk akak...

ok2 akak tak ngajuk janji dapat pinjm topi limau bali mr.o tu....ekekek...
Back to top Go down
http://norezschan.blogspot.com
mr. O
Anbu
Anbu


Posts : 266
Join date : 2009-09-28
Age : 26
Location : Consortium Blue Dream

PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Sun Oct 18, 2009 5:24 pm

ceh, mana leh kasi pinjam..
mahal nih...
Back to top Go down
http://resurrectionoffaizan.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: "league of single gentlement" (hapdet!!!   Today at 9:45 pm

Back to top Go down
 
"league of single gentlement" (hapdet!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Special offer "VoipSwitch is just $160" VOIPAXIS
» Special offer "VoipSwitch is just $160" VOIPAXIS
» The WingFlyer "Why You Want It" Giveaway *usa only*
» "Win a Twisted Alien" contest
» HBP "Harvey and ENERGY STAR" contest *read restrictions*

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
nostalgia ® :: Arena Celoteh :: Chitchat 24 Hours-
Jump to:  
Free forum | Computers and Internet | Blogs | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Free forum