nostalgia ®
sila register untuk mendapatkan kepuasaan yang tiada tandingan...bersama nostalgia!!


Nostalgia Community 2009-2010 ®
 
HomeCalendarFAQRegisterLog in
Free Our Mind
Mari Bersama-sama Dalam Dalam Perjuangan Jihad Cyber
Free Our Mind Crew © 2009
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» org pro nak masuk
by just smile Thu Dec 13, 2012 12:42 pm

» How To hack Streamyx Account
by just smile Wed Dec 12, 2012 10:24 am

» IZ FIBER menyelesaikan masalah sembelit, berat badan dan perut buncit
by intan az Sat Jan 29, 2011 7:28 pm

» 5 Pantang Larang & 6 Syarat Pemakanan Elak Obesiti
by intan az Sat Jan 29, 2011 7:26 pm

» Del Toro: Hari Pertamaku di Nostalgia Community! Sila beri tunjuk ajar...huhu!
by Ran Del Toro Thu Nov 18, 2010 7:17 am

» Internet Paling Laju Di Dunia!-40GBps
by uosɹǝdpǝɹıdxǝ Sun Nov 14, 2010 10:48 pm

» mama jaapar is here nokss....
by Ran Del Toro Sat Sep 11, 2010 10:07 am

» Mari Berbalas Pantun
by unknow Sun Aug 08, 2010 11:06 pm

» SMS FREE (Untuk Celcom)
by unknow Sun Aug 08, 2010 10:24 pm

» mana sume org
by uosɹǝdpǝɹıdxǝ Sat Jul 10, 2010 5:05 pm

» Kalau terjumpa atau ternampak hantu, apa nak buat?
by noname Sun Apr 11, 2010 8:22 pm

» Berkumpul semula di Nostalgia...
by noname Sun Apr 11, 2010 8:19 pm

» Jin Takut Pada Minyak Wangi...??
by Laksamana Sunan Tue Mar 30, 2010 1:47 am

» Buzz That RapidShare Wait Limit
by mr. O Tue Mar 16, 2010 5:31 am

» salam 1 malaysia
by bridex Fri Mar 05, 2010 5:01 pm

» Duduk Lama Depan Komputer Boleh Bawa Maut.
by noname Mon Feb 08, 2010 11:22 pm

» diari korang
by Laksamana Sunan Sat Feb 06, 2010 11:40 pm

» Mozilla Firefox shortcut keys
by waja Tue Jan 19, 2010 11:33 am

» Cara2 mencantikan PC anda..
by Redline360 Wed Jan 13, 2010 10:35 pm

» Cara lajukan capaian internet
by Redline360 Wed Jan 13, 2010 10:35 pm

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 322 on Sun Jan 17, 2010 11:19 pm

Share | 
 

 kitab kuno : Perlakuan Mengikut Tarikh Lahir & Warna Kegemaran

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: kitab kuno : Perlakuan Mengikut Tarikh Lahir & Warna Kegemaran   Thu Oct 01, 2009 9:56 pm

1-Ambil ayat dari bulan korang lahir:

January--------aku sepak
February-------aku lompat atas
March-----------aku karate
April-------------aku cium
May--------- ----aku terajang
June-------------aku peluk
July--------------aku buat sardin dengan
August-----------aku makan dengan
September------aku menari dengan
October----------aku menyanyi dengan
November-------aku jelir lidah kat
December-------aku lari keliling

2-Ambil ayat dari hari lahir korang

1------- burung hantu
2------- makluk asing
3--------public phone
4------- basikal aku
5------- lelaki salji
6------- gangster kampung
7--------mobile telefon aku
8--------hantu jepon
9--------kawan baik nenek aku
10-------kawan lembu aku
11-------cikgu lama aku
12-------kerbau ayah kawan aku
13-------ahli bomba
14-------lembu mak aku
15-------kambing ayah aku
16-------kapak mak aku
17-------lesung batu
18-------pedang aku
19------ lelaki lembut
20-------tikus adik aku
21------ ninja
22-------Chuck Norris
23-------mee kari adik aku
24-------kambing aku
25-------pemain bola sepak
26-------buaya
27-------ayam serama
28-------ipod aku
29-------kucing engkau
30-------kutu rayau
31-------hantu jepun

3-Ambil ayat dari hujung tahun korang di lahirkan

1--------- di dalam kereta aku
2 ---------di atas katil engkau
3 ---------di dalam jamban
4 ---------di bawah katil
5 ---------di atas motosikal
6 ---------di bawah jambatan
7 ---------di atas bumbung rumah
8----------masa makan atas meja
9 -------- semasa jalan2 cari kucing adik aku
0 -------- di dalam bilik tokwan

4-Ambil ayat dari color yang korang suka:

putih---------sebab aku suka macam tu
hitam--------sebab aku memang degil
Pink----------sebab aku memang terer
merah-------sebab ade suara yang bagitau aku
biru----------sebab aku seksi dan aku boleh buat
hijau---------sebab aku betul2 serius nak lakukan
Purple-------sebab ada orang suruh
kelabu-------sebab aku tak boleh control diri aku
kuning-------sebab ade orang ofer aku 10 rm
Orange------sebab aku pikir aku bijak
cokelat------sebab aku memang boleh buat
lain2---------sebab diri aku seorang ninja!
Back to top Go down
military™
Uploader
Uploader


Posts : 57
Join date : 2009-09-30

PostSubject: Re: kitab kuno : Perlakuan Mengikut Tarikh Lahir & Warna Kegemaran   Thu Oct 01, 2009 11:03 pm

aku lompat atas lembu mak aku di atas bumbung rumah sebab ade suara yang bagitau aku


hahahahahahhaha.
Back to top Go down
lilostiTch
Ninja 1
Ninja 1


Posts : 18
Join date : 2009-09-30

PostSubject: Re: kitab kuno : Perlakuan Mengikut Tarikh Lahir & Warna Kegemaran   Fri Oct 02, 2009 12:55 am

aku buat sardin dengan buaya di bawah jambatan sebab aku seksi dan aku boleh buat...


buaya da tlong aku..huahuahua
Back to top Go down
PiRaTe_KinG
Moderator
Moderator


Posts : 515
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: kitab kuno : Perlakuan Mengikut Tarikh Lahir & Warna Kegemaran   Fri Oct 02, 2009 3:27 am

aku lompat atas public phone di dalam jamban sebab aku tak boleh kontrol diri aku..hahahahahahaha..cmne plak de public phone dlm jamban ni..
Back to top Go down
pujanggA Sesat
Genin
Genin


Posts : 40
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: kitab kuno : Perlakuan Mengikut Tarikh Lahir & Warna Kegemaran   Thu Oct 08, 2009 2:05 pm

Quote :
aku lompat atas lembu mak aku di atas bumbung rumah sebab ade suara yang bagitau aku
Back to top Go down
PiRaTe_KinG
Moderator
Moderator


Posts : 515
Join date : 2009-09-27

PostSubject: Re: kitab kuno : Perlakuan Mengikut Tarikh Lahir & Warna Kegemaran   Thu Oct 08, 2009 2:30 pm

aku lompat atas public phone di bawah katil sebab aku tak boleh control diri aku
Back to top Go down
bridex
Helper
Helper


Posts : 151
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: kitab kuno : Perlakuan Mengikut Tarikh Lahir & Warna Kegemaran   Thu Oct 08, 2009 3:24 pm

aku makan dengan ninja di bawah jambatan sebab aku memang degil
Back to top Go down
Morpheus_d_vai
Helper
Helper


Posts : 169
Join date : 2009-10-09
Location : tepi divaider

PostSubject: Re: kitab kuno : Perlakuan Mengikut Tarikh Lahir & Warna Kegemaran   Fri Oct 09, 2009 10:56 am

aku peluk lelaki salji di atas motosikal sebab aku memang degil

p/s: aku bkn gay..wakaka........

_________________
TERUSKAN PERJUANGAN YANG BELUM SELESAI...

WHY NOT GET PAID TO LEAVE A COMMENT?--->youthsays
Back to top Go down
http://rajalawakjenaka.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: kitab kuno : Perlakuan Mengikut Tarikh Lahir & Warna Kegemaran   Today at 9:44 pm

Back to top Go down
 
kitab kuno : Perlakuan Mengikut Tarikh Lahir & Warna Kegemaran
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» [FR] Kitab al-Hikmah (Livre de la Sagesse)
» CARA MENGELUARKAN WARNA AROWANA DENGAN TEKNIK TANNING
» Sekilas tentang ikan guppy
» -- KEPE / BUTTERFLYFISH --
» Beberapa jenis Cupang hias

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
nostalgia ® :: Arena Celoteh :: Chitchat 24 Hours-
Jump to:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Free forum